Az 50MA(2951) közelében mélypont(2956) teszt, majd tegnapi mocskos nagy csalódás után mocskos nagy visszahúzás egy marubozu closing gyertyával... mentálisan elfáradtam... azaz kitáraztam záróáron(3088). Vételi jelzésen a papír, bolifej megnyitásra készen, a mintegy 140K 3100-on elég sommás pakk, de mai záróban is fogyott ennyi. A 3100 áttörésére szignifikáns erő szükséges, ha holnap is ott lesz a 140K, akkor valszeg egy dojival vagy egy high wave gyertyával oldják meg a napot és péntekre hagyják a "döntést"... készen állok újabb körre, csak már túl sokáig tartott a nyomás, pláne a tegnapi szopatással... http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=105MOL_20181114e.jpg
TKAG: Katasztrofális... profit warning után szarrá adva, vissza a down trendvonal alá, immár a -100%(%) fibo szintet is elérve. Bár a lift modul önmagában többet ér mint az egész kibaszott konglomerátum, ez jelenleg a vezetői impotencia, a nagytulajok széthúzása, a acélfúzió kartellvizsgálata, stb. miatt nem érvényesül az árfolyamban... jelenleg túladott zónában, 2016 nyarán látott árfolyam mélységben billeg... behúztam a -138.2% fibot is.. de akár a -161.8% fibo sem kizárt, ami már 2016 felbruári mélypont környéket jelent, azaz a teljes 2 éves ralli lenullázása lenne... jelenleg a kérdés, hogy tud-e fordítani jelen poziból...ha nem, akkor -138.2% fibo a következő jelentős támasz...
Valószínűleg 7-8 között lesz, attól függően, hogy alakulnak a finomítói marzsok, olaj ára, meg kell-e leállítani a finomítókat a q4-ben, mint tavaly a q3-ban.
P/E-t nem üzleti eredményből számoljuk, hanem a nettó eredményből. Nettó eredmény q1: 60,3M, q2: 72,9M, q3: 90M. Saját részvényt levonva olyan 738m db részvény marad.
45-72 EUR-ig tartó célárakat látok, buy és hold ajánlásokat. Még a mai max. 42 EUR-tól is lenne tér felfelé. Én elég magasról (52,45) benne vagyok, szívesen megvállnék már tőle, ez a szektor nekem nem elég kézzelfogható.
WDIG: november 03. | 19:49 #38021 "A pénteki zakó megerősítése nem lenne rossz a partvonalon várakozóknak, egy 200MA(138.6) körüli támaszon való beszálló elég jó áron történne egy újabb ralli folytatásához."
A Q_3 nagyon jó a szakik szerint, bár a "befektetők" még ennél is többet vártak, így jelenleg profitot realizálnak... a 200MA(140.8) elérhető közelségben...
OPUSG: október 01. | 22:07 előzmény: #37315 MetalHeart #37582"További esésben a korábban már jelzett és kipróbált 238.2% (482) környék lehet a következő megálló, ugyanakkor a papír ott már túladott állapotba is kerül minden bizonnyal, ami fordulatot hozhat, legalábbis egy korrekció erejéig."
Nos, a 238.2% fibóról még alább csúszott a rés közelébe(431), de nem kezdett bele a visszatöltésbe. Jelenleg a 238.2% fibo, 21MA(474.1) páros ellenállást teszteli eladási jelzés mellett és amennyiben sikerülne áttörni, erre megvan az esély, úgy előbb az 50MA(505.9), 261.8% (524) fibo szint páros, majd ezt követően akár a 300% fibo is elérhető lenne... tegnapi pakkom még megvan, bízom egy kis áttörésben... többit este...
BAYGN: Felemásnak értékelt Q_3, a több fronton nyíló perek továbbra is óvatosságra intenek, a szakik zsinórban csökkentik a céláraikat bővel 100 euró alá... folyamatban az 58-62 eurós tartomány megközelítése...
Na. Ha a 4. Negyedévben is hozza a számokat, akkor 400mrd felett lesz az éves üzleti eredmény, ami döbbenet, mert ha 820m db papírral vissza osztod, akkor 480-500Ft/rv, vagyis a P/E ráta 6 körül van.
BLUE topic