5 milliobol 250 ezer profitot csinalni demo szamlan az kurva gyenge teljesitmeny :)
en az emberkozelibb 5ezer dollart valasztottam es ket het mulva mar 15 ezer volt
de en ugyanugy izgultammeg tettem stopot meg zartam vesztesegben is mintha igazi lenne
persze nem tudhatom....:)
szia! nekem viszont megmaradt a longom, mert nem értem haza időben. de mostmár nem is bosszant annyira :) keddtől bankjelentések, nem hiszem hogy rosszak lesznek.
Törölt felhasználó2009. 10. 09. 21:14
Obama kapta a Nobel béke-díjat.Jó ,hogy zártam a shortot.Mint mondtam ki van hegyezve otp és 0912 is és a mostani állás alapján inkább drágulásra szavazok.Aztán ki a fütyi tudja.Jelentéseken múlik minden amit megbundázva,fésülve............A 10 emelet magasról ledobunk egy fakutyát az is visszapattan!
a demo totál becsap, nem dolgozik a pszihod...az a véleményem, hogy ha érdekel bele kell vágni , mert a demozás tévútra visz. Kicsiben, a minimum összeggel.
n lezárom ezt az fxpros témát. 5m USD tőkével - és csak egy részének felhasználásával - csináltam 250k usd profitot 2 hét alatt. EURUSD és arany shortokkal.
Milyen jó volna ha ez ilyen könnyű volna!!!
képzeld..jövő héten végre szabadulok a fogságomból...
strategia váltás lesz. (azt hiszem háttérbe szorítom a fundát...)
Utána pedig írok egy könyvet, hogy Hogy ne tőzsdézz...kiadom és milliomos leszek:-)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)