15.00-kor hozzák nyilvánosságra a júliusi S&P/CaseShiller-házárindexezt (előrejelzés -14,20%, előző: -15,44%). 16.00-kor várható az amerikai fogyasztói bizalom szeptemberi mutatója (előrejelzés 57,0 pont, előző: 54,1 pont).
szerintem a 16-órás jó lesz, én zártam egy LONGot beöntés után, jaj
nem bamulom az egypercest
a 15 percest bamulom alapvetoen napkozben este meg az oras napos esetleg hetes idotavokat
csak most rakozelitettem kicsit egy atkotesre mert erdekelt
az 1 percest csak azert irtuk be hogy lassa a masik is
Rábeszélni?:-)
A trend továbbra is LONG nálam.Amerikát nem lehet kihagyni.Hiába is nézünk akármilyen elemző programot,a legjobb indikátor még mindig hambiland.
Olaj szépen jön eddig a bb mentén.Dodenyka is magára talál.Kb ennyit tudok felhozni mentségemre.
Nyugodtan füstölöghetsz, talán azért nem szólt senki mert nem 8 oldalt verseltem tele egy buxhati topicban, van egy csajos topic, ott én is szoktam horoszkópozni, meg ilyenek. Próbáltam nem bántón mondani amit mondtam, pontosan azért mert tisztában vagyok vele, az én hsz.im se szakmai jellegűek döntő többségben. De úgy érzem tudom mi az az elég.
Nyugtassatok meg, hogy nem a volt OPNI-sok önzönlötték el a fórumot...
Sok zagyvaság helyett kérnék inkább egy gondolatot. Vagy legalább értelmes mondatokat, vagy legalább értelmezhetőeket:)
"a vilagban a folyamatok onmaguk kiegyenlitodesere torekeszenek
lasd kapitalizmus alapja kereslet kinalat egyensulya
na olyan nincs"
micsoda? Folyamatok önmagukat kiegyenlítik???
"kezdo tozsdeseknek azt lenne a legfontosabb megtanulniuk hogy el tudjak kepzelni azt hogy barmi megtortenhet
pl az hogy most innen esunk 2000 pontot napon belul
vagy mondjuk emelkedunk
ha ez sikerul akkor maris biztosabb a jovojuk hosszabb tavon"
Miért lesz ettől biztosabb a jövőjük? Aki ezt eltudja képzelni messze elkerüli a tőzsdét...
És a teljes értelmetlenség:
"a tozsde foleg egy olyan jovorol szol ami aztan lehet hogy nem is valosul meg de a jelenben mar bearazodik
tehat nagyon fontos a kepzeloero hogy el tudd kepzelni mik lehetnek a jovoben
nem kell azoknak megvalosulniuk
vagy ha megis megvalosultak akkor gyorsan el is kell felejteni oket es a kovetkezo jovore gondolni"
A tőzsdén amikor beárazodik vmi, akkor a jövővel kapcsolatos várakozások változnak, nem a jövő árazódik be hanem a várakozások.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)