igen, de csak ma shortol. Tegnap a nagy emelkedésben ezt mondta:
"Tévedtek! A nagyok tartják a longjaikat-- sőt minden eladást megvesznek már régóta. Továbbra is felfelé megyünk. Két hónapja ezt írom --- mikor hiszitek már el??"
könyvet tudnék írni a nagybukó érzéséről. Amikor az ember elvesziíti a házát, sőt annál többet, a vonat elé akar feküdni. Aztán megrázza magát és itt van, sokkal óvatosabb, átértékeli önmagát.
A világ nagybefektetői most nem jönnek a magyar piacra, hiszen mindenhol fillérekért lehet venni a részvényeket. Nem a 6000Ft-s OTP lengi őket át.
a május végi júni eleji csúcspontok által jelölt csatorna tetejét érintette (?) a bux
ábrándos short napok
a nyerő az nyerő még ha kicsi is
melengeti, gyógyitgatja az ember szivét-lelkét-tudatát, ellenben a bukóval :)
kívánom neked h. ne tudd meg milyen a "nagy bukó" érzése
tartom 700-as shortokat nem kapkodom. Lassan korrekciózni fogunk. A fizetőképes kereslet felére csökkent a világban. Műerölködést lehet csinálni, sőt mint mondtam bankok fel is húzzák az árakat, de végül rendeződnek a dolgok.
a nyerőket rakjátok el? Ezzel sem mindig lehet egyet érteni. A trendet kell felismerni- ill trendfordulót, majd hagyni kifutni. Ha kapkodsz akkor is veszthetsz. Napiban esetleg.
eddig bejöttek neked elég jól a longok is...ez is befog ne félj..
mindenesetre ezeken a szinteken longolni ua. kockázatos mint shortolni
nyerőket rakjátok el!!! az a "nyerő" stratégia
én mindig ebben hibáztam eddig :(((
Tegnap szó volt itt a BE elemzésekről..a múlt héten buxra irt eliottjait (miszerint már a 6. fázisban vagyunk 17k alatti célárral) negligálva most még az 5. fázisban vagyunk jóval 20k feletti célárral..vicc ez az ember
és közben lehetett változtatni a portfolión. Asztrológus nem változtatott, bízott a papírokban. Ő lett az utolsó. Profi elemzők elemzés után változtattak. Kislány hasonló módon szintén változtatott.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)