Topikgazda: opposition2002 2007. 01. 30. 11:16

A megkérdőjelezhetetle n igazság - reakció Várhegyi Éva cikkére  

Ugrás a cikkhez
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=78991
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Mendieta 2007. 01. 30. 21:28
Előzmény: #1  portfolio
Kedves István,

Az utóbbi időben egyre nagyobb élvezettel olvasom a cikkeket.. ;)
Bár kérdés, hogy az ehhez hasonló véleményeket a portfolio.hu szempontjából érdemes-e ennyire komolyan venni..

Sok sikert kívánok, üdv!
opposition2002 2007. 01. 30. 15:26
Előzmény: #1  portfolio
Kedves portfolio,
bevallom, nem olvastam a cikket az ÉS-ben, de amit ti idéztetek belőle, már az is bőven elegendő. Az az egész újság néhány talpnyaló gyülekezete, akik élen járnak a "hivatalos álláspont" képviseletében. Nem is tudom, hogy neketek, akik már hat éve a legkiválóbb tőzsdei szaksajtó elismerést magatokénak mondhatjátok, érdemes-e egyáltalán reagálni erre az egészre (gondolom, ha valami hasonló baromság a Magyar Fórumban jelenne meg, akkor nem is foglalkoznátok vele). Azok a képtelen sültelenségek, hogy 2001 előtt minden jó volt, 2001 után meg minden rossz, alaposan megcáfolhatók például a hasonló stílusban fröcsögni szokó Neményi Judit szavaival, aki monetáris tanácsi taggá történt kinevezésekor elismerte, hogy az MNB-nek van az egész országban a legjobb elemzői gárdája (pár hónappal korábban egy inflációs célkövető rendszert bemutató rendezvényen meg agyonfikázta az egészet).
Érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele, hogy mit mond Várhegyi, Csillag, Voszka, Pötschnig, Lengyel és a hozzá hasonló kivénhedt barmok? Ezek a talpnyaláson kívül semmiben nem jók (illetve a 90-es évek elején volt még egy két "barna eső elleni esernyős" Chartás tüntetés, ott még nyomultak). Inkább sokkal inkább érdemes a különböző bankok, brókercégek elemzőire támaszkodni, ahogyan ti is teszitek (emlékezzünk rá, hogy mikor január elején Simor neve felmerült, akkor többségük kedvezően fogadta).
Szerintem is ő lenne a legjobb, nem valami 2001-ben kiakolbólított alak, akinek a környezete majd habzó szájjal a bosszúért lihegve véregzeni akkar csak hogy jó fizető pozikat kapjon a következő hat évre.
Abban pedig különösen bízom, hogy a Várhegyi Évák számára egyszer eljön majd a naplemente, és nem lesz kiváncsi senki sem a véleményükre.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek