Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 23. 18:23

TDT trükkök, tippek, praktikát (napi tippek)  

Szóval ez az a terület, ami a legizgalmasabb számomra. Mivel meglehetősen kockázatos tevékenység, ezért szeretnék segítséget kérni tőletek. Mik a legfontosabb alapelvek itt a BÉTen a TDT-t illetően.

Mikor, mit, mennyit szabad mit nem ...?

Bármi érdekel, ami ezzel kapcsolatos, könyvek, cikkek, jó, rossz tapasztalatok.

Biztos vagyok benne, hogy ez többeket érdekel. Beírhatnánk ide napi szinten a short long tippeket, mértékeket...Ebből sokat lehetne tanulni...

Remélem tetszik nektek az ötlet.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 03. 03. 01:56
Előzmény: #259  Törölt felhasználó
Udv Rob123!

Ugy nezem, az eladasi hullam nagy resze mar meg is lenne. Bar most sok minden osszejott, es meg allunk egy ket dolog elott. Ugye itt lesz lassan marcius 15. Lassan , mi tozsdesek szamara megszokotta valik, ha jon valami nemzeti unnep amibe politikat lehet vinni, akkor azt itt"meg kell jatszani", vagy at kell veszelnunk. Aztan itt van ez a globalis para jarvany, ami egyszer ugyis csak vissza csap az ellenkezojebe. Szamomra a legaggasztobb meg mindig a fiskalis politika hihetosege. No nem elottem, mert akkor mar reg nem fiskalis politikarol irnek itt, hanem a piac elott.Hogy a piac mikent fogadja a hireket a fiskalis oldalrol, amibe lassan be-be szivarog majd egy kis monetaris pol is, mondjon barki barmit, amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem az ellenkezojet, ez ilyen egyszeru. De hogy ne terjek el tulsagosan, a heten egy 55-60 milliardos lyuk keletkezett a koltsegvetesben ami aggodalomra adhat okot, hogy akkor mi lesz az ami helyettesiti azt a 55-60 milliardot ?! En nem tudom mi lesz, de ahogy elfigyeltem, a piac ugyanugy nem is gondolt eloszor is semmire se, hanem "beleadott", es majd utana probalt valamit kiagyalni.Na kb most tartunk itt. Marcius kozepeig meg itt paraztatjuk egymast, de lehet mar annyira, hogy nemzeti unnepunk elott egy veletlen nagy volumenu vetellel valaki optimizmusba is csaphatja a piacot. Nem ugy nezem, hogy addig sokat esnenk tovabb. Az hogy a mol eshet vagy 500 forintot, 1000et, mialatt az otp meg 500 folfele, ez bux szempontjabol nem oszt , sem szoroz. Ezek egyedi teruletek. Majd meglatjuk Veres csapatek mit otlenek ki olyat, hogy ne szarjon oda tole a piac. Mondjuk en semmi jot nem nezek ki beloluk, mert szerintem barmit is tesznek, ebben a szituban igyis ugyis szar. De az meg nem feltetlen biztos, hogy szarul jovunk ki belole, ha jol spekulalunk.

Sok penzt!!
Törölt felhasználó 2007. 03. 03. 00:53
Előzmény: #258  Törölt felhasználó
JP!

Kösz a választ.
Azért ez elég húzós helyzet.
A mai USA zárás erős mínusz.
Az az érdekes, ahogy tovább gyűrűzik az eladási hullám. Különben ezt, hogy májushoz hasonló vész lesz, nem én találtam ki. A neten olvastam valamelyik elemző véleményét. Persze azt, hogy igazábol mekkora lesz az eladási hullám nem tudom.
Azt viszont gondolom, hogy ez még nem a vége.
Törölt felhasználó 2007. 03. 02. 14:27
Előzmény: #257  Törölt felhasználó
Igy erthetobb egy alabbi mondatom"

.........
De ne erezd most emiatt magad kellemetlemul, ez igy megszokott, hogy ha valami nem jol megy akkor azt a legutobbi legxarabb szituhoz kotik es az kisert a lelkekben.
Törölt felhasználó 2007. 03. 02. 14:20
Előzmény: #256  Törölt felhasználó
Rob123!

Szerintem sem nyugodtak meg se a piacok, de foleg nem a Pesti piac.De semmikeppen sem hasonlitanam ossze a majusi esessel. Az brutalis volt, ez meg csak max nagy, kiados, stb, tavaly majusihoz kepest lohere kifejezesek. De ne erezd most emiatt magad kellemetlemul, ez igy megszokott, hogy ha valami nem jol megy akkor azt a legutobbi legxarabb szitu kisert a lelkekben. Ugyanez megfigyelheto egy kis fellendules alkalmaval is, majd figyeld meg, mekkora szarnyalasokkal kapraztatjak magukat a beirok. Max , az en mostani beirasomtol visszabbfogjak magukat egy kicsit, de ezt sokaig ugy sem birjak magukban tartani. Meg lehet erteni mindenkit ebben a nagy penzhajkuraszasban. Soha sem tartottam a tozsdet realitasnak.
Törölt felhasználó 2007. 03. 02. 14:01
Előzmény: #255  Törölt felhasználó
JP!

MIre alapozod ezt?
Szerinted vége a lejtmenetnek?
Még nem nyugodtak meg a piacok.
Én el tudom képzelni, hogy még szépen megyünk lefelé.
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 23:42
Előzmény: #254  Törölt felhasználó
Ha fele annyi lenne mnt a tavaly majusi, meg akkor is sokat mernek allitani.Nem sok kozunk van a majusi szituhoz.Az egy szep es vak idoszaknak a vege volt.
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 23:15
Előzmény: törölt hozzászólás
Kíváncsi vagyok ennek a végére.
Vajon olyan lesz mint a májusi?
Azt nagyon bírnám.
Meg arra is kíváncsi vagyok, holnap hol nyit a piac.
kissherceg 2007. 03. 01. 23:11
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 23:07
Előzmény: #249  Törölt felhasználó
Kedves Capaeledel!

Én nem vagyok ám cápaeledel.
A napi téma címét én adtam.
Délelőtt long, délután...?
Az hogy délelőtt long, az nem volt kérdés.
Le is lehetett kereskedni, amit én meg is tettem.
Tehát lehetett látni az irányt.
Délután pedig egy darabig fel le mozgás volt, de amikor megindult minden nemzetközi piac lehetett látni merre kell menni, csak akkor nekem egyéb elintéznivalóim nem tették lehetővé, hogy kereskedjek.
Sajnos mert miután jött, hogy az USA mínuszban kezd, és minden piac esni kezdett onnét látható volt.
Különben ha visszaolvasol, és az időket is nézed ahhoz amit mondunk, akkor neked is egyértelmű lesz.
Nem vagyok politikus.
Kung-fut, és harcművészetet tanítok.
Jó kereskedést!
Ja, és remélem ez nem kötekedés akart lenni, csak nem értetted a kontextust.
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 22:08
:-)

En sasolok, es fokuszalom az iranyt :-)
kissherceg 2007. 03. 01. 21:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 21:44
Előzmény: #248  Törölt felhasználó
Rob123, Te nem politikus vagy ?
----------------------
Pénteki menet. 21:29

Ma kivételesen olyan nap volt, hogy nagyon szépen lehetett látni az irányt.....

Rob123
-----------------------------------
Re: Délelőtt long, délután..? 15:01

Most én sem látok irányt.
Egyet le egyet fel.

Rob123
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 21:29
Ma kivételesen olyan nap volt, hogy nagyon szépen lehetett látni az irányt.
Délelőtt becsukott szemmel lehetett reggel venni bármit, csak 10-11 körül érdemes volt eladni. Délután is nagyon jól lehetett látni egy idő után hogy esni fog a piac, csak sajnos én azt nem tudtam kihasználni, mert jöttem mentem. Pedig jó lett volna.
Remélem a Futurosok adnak valami irányt reggelire. Hátha beadják záróra.
Az a legrosszabb, ha nulla körül zárnak.
Szerintetek mi lesz holnap?
kissherceg 2007. 03. 01. 15:11
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 15:10
Én örülök, ha esünk, mivel nincs papírom.
Csak az a lényeg, hogy jó irányba álljunk be.
Vagy legyenek ilyen napok mint a mai, hogy lehessen látni az irányt.
Meg, hogy merjük lekereskedni, ha látjuk, mert ezen a piacon most kevés a biztos...
Jó kereskedést! Én mára be is fejeztem.
Legalábbis most el kell menjek, még a végére lehet, hogy visszaérek.
kissherceg 2007. 03. 01. 15:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 15:01
Most én sem látok irányt.
Egyet le egyet fel.
kissherceg 2007. 03. 01. 14:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 03. 01. 14:22
Kissherceg!

Figyeld a nemzetközi pályát, az előrejelzi mi lesz. Mindenesetre ma day trade nap!
Most nekem nincs semmim egy darab se.
Figyelem a jó beszállási lehetőséget.
kissherceg 2007. 03. 01. 14:05
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Rob123
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek