nem emlékszem h magyarázkodtam...de arra h pár óra alatt elent mondtál nekem és mégis igazam volt arra nagyon:)
vezesd a exel tábládat inkább:)
öröm volt:)
sok sikert mindenkinek a továbbiakban:)
A téma idén: a házinyúl. A házinyúl, ez a méltatlanul elfeledett, Magyarországon kevéssé használt húsféle – szeretnénk ha ismét méltó helyet foglalna el a gasztronómiában, és a magyar háztartások főzési gyakorlatában egyaránt. A szakácsverseny két támogatója a Tetrabbit Kft és a Fűszerház Blog
még szerencse, hogy sly a balcsira ment és nem velenceire...:))
megértem ha eladja vki mert 50 re várja- én nem adom el; nyilván mert nem hiszem hogy lemegy 50 re :)
bár, okozott már meglepetést a papír... (de nem csak rosszat...!)
Szeritnem 50 környéke már jó beszálló kell, hogy legyen, nem tudom elképzelni, onnan még essen mondjuk 40-60%-ot, akkor se ha W jön. Ez az én véleményem, és persze akinek nincs az megint más, mert én ugye beragadt vagyok.
Erősödő Phylaxia