Lehet, hogy ő rá vártunk vagy Sanyi bá elkezdte venni.
Törölt felhasználó2008. 10. 07. 15:03
Milliókat kaptak bónuszokban a becsődölt Lehman Brothers vezetői – derült ki azon a kongresszusi meghallgatáson, ahol azt vizsgálják, hogy mi vezethetett a pénzügyi rendszer összeomlásához. A cég vezetőjét néhány hete megütötték a székház tornatermében. link Kár hogy nem a fejét ütötték le a nyakáról.
Szia mbtgy !
Szerintem a legolcsóbb és legjobb az Equitasnál.
De azt mondják jó a Quaestor is !
De én eddig nem használtam csak Equitast meg Ebrokert. Biztos vannak itt nálam tapasztaltabbak is.
Szabad megkérdeznem hova valósi vagy ??
Üdv !
Szia, Deco56!
Nagyon sajnálom a történteket. Én csak saját kontrómra trédelek prompton, de voltam már így is 50% vesztőben, idővel talpra tudtam állni. Már egy ideje csak OTP-vel kereskedek. Hetekkel ezelőttről volt 6090-en, felét pénteken eladtam 6350-en, a maradékból tegnap kiütött a stop 6 000-alatt. (Nem voltam gépközelben egész nap) Ma vissza is vettem mind 5320-on. Amióta OTP-zek már annak is örülök, ha nem veszítek. Fedezni nem tudom, mert a brokicégemnél nem lehet, bár tdt-vel próbálom, de így meg túl kockázatos. Egyébként hatit hol érdemesebb csinálni? Légyszi, adjon tanácsot valaki? Már az Erstét tanulmányoztam, és már a havi számlavezetési díjnál azzal találkoztam, hogy a számla 0,05%-a, de min.500Ft. (Ez a jelenlegi brókercégemnél összegtől függetlenül 350 Ft)
T.B.- Te hol csinálod, kérlek írd meg nekem, én is Eger közeli vagyok!
A Tőzsde sajnos nem Jótékonysági intézmény !
Amúgy sajnálom !!! de nem csak nálunk megy ez...
Sőt nálunk még igen csekély is a mértéke...
Láthatjátok az Amerikai kereskedés hogyan zajlik...
OTP részvényesek ide!