Ezzel vitatkoznék. Az látszik, hogy ma nem akarják 10.000 alá beverni. De, hogy hétfőn már vissza is tér a nagy vevő azt nem hinném. Szerintem, ha fordul, akkor naposon le megy az RSI 30 alá, attól még messzebb vagyunk. Ha tényleg bull, akkor 9400-9500 körül fordul majd 30-as RSI alatt naposon. Saját tapasztalat, nem igéret. :)
a tavalyi nagy rallyt és az esést szándékosan kihagytam. A tőzsde közelébe se mentem. Korábban már megégettem magam. Csak akkor jöttem vissza, amikor június végén látszott, hogy oldalazni fog, rövid shortra és longra is. Legfeljebb ki kell ülni. Kíváncs vagyok meddig tart.
Köszi Maci! Vettem 2500db TL28-at. Ha benéz 9850 környékére, akkor még van egy kis puskaporom, amit el tudok lőni. Ha az alá néz, arra nincs tervem. Ne nézzen be:)
Őszintén kívánom, hogy bejöjjön, de szerintem még nem volt itt az ideje. Lehet, hogy nem ma, de még leszünk 10k környékén. . Annyiban lehet a döntésed, ha ez volt az alj, az idén nem leszünk még a környékén sem. Ez volt az utolsó jó long beszálló.
OTP részvényesek ide!