Természetesen bevennénk, mivel semmilyen kockázatot nem rejt az emberek felvétele a csoportba, mivel ha valaki kimeríti a "nem normális viselkedés" fogalmát akkor egyszerűen ki lehet zárni, nem úgy mint itt. Ez egy zárt csoport lenne az itt jelenlévő emberek részvételével. Vitás kérdésekben pl: Albert maradjon-e a csoportban vagy ne egyszerűen egy szavazással el lehetne dönteni(nem úgy mint itt). Így sok hozzászóló meggondolná hogy két napi összesen 3% emelkédés után beírja-e hogy 6000 nyárra...
Én támogatom az ötletet. Bár nem nagyon szoktam írogatni, de több, mint 2 éve folyamatosan követem a fórumot. Olyan tagokat is bevennétek a zárt közösségetekbe akik csak olvasgatni, informálódni szeretnének?
Már régen él az ötlet a fejemben, hogy mi lenne a jó megoldás arra, hogy ne legyünk "arctalanok" és név nélküliek mint amilyenek vagyunk itt ebben a topicban. Szerintem a jó megoldás az lenne, ha ezt a fórumot egy az egyben mindenkivel átvinnénk facebookra vagy egy hasonló közösségi oldalra. Ott ugyebár mindenki a saját nevével lenne (mert mondjuk csak olyan regisztrálhatna hozzánk akinek legalább egy-két éve él az oldala. És mindenki látná a valóságot, hogy valójában ki mi mere hány méter...legalábbis jobban mint itt. Így nem lehetne csak úgy a másikat fikázni mert mondjuk tudja hol laksz vagy hogy valójában csak egy festő-mázoló vagy. Abban biztos vagyok, hogy szebben beszélnénk egymással annak tudatában hogy a másik ember is pontosan tudja hogy kivel áll szemben. Kíváncsi lennék a véleményetekre! Halis? , Egy Kezdő? , Pomperj?, Zorró?, Accept? ,Berlini? , Gepida?, és a többiek véleményére is elnézést, hogy nem soroltam fel mindenkit.
OTP részvényesek ide!