Te köcsög miről beszélsz ? Ki az a Velünk? Az olyan ocsmány idióták miatt írja Albert 1. a hozzád hasonlók bosszantására ,háttérbe szorítására fordítógépes szövegeit. Valószínű az,hogy elege lett abból az ballibsi hegemóniából amivel Te és néhány társad uralták a fórumot,folyamatos hazugságokat hangoztatva.Milyen nyelvtani szabályokról írsz?Én megtanultam írni ,de úgy látom Te olvasni nem.
Azért a helyedben nem volna arcom " egyszerű idiótáknak sulykolt propagandaszövegről" írni. amennyit néha-bár igyekszem kerülni- a te beírásaidból látok, hát az aztán tényleg nem mást, mint permanens monoton szocilibsiző gyűlölködő propagandaszöveg. Amúgy semmilyen fórumon nem kéne valóban gyűlölködni-ebben egyetértünk-de akkor már az elején jobb lenne, ha kitiltanád magad, mert te se nagyon csinálsz semmi mást. Szóval ahogy Gandi mondá: A rendcsinálást először mindenki saját magában kezdje el...
Ezt a szocik által elhintett marhaságot jobb lenne ha elfelejtenéd ,ez a hozzád hasonló "egyszerű" idiótáknak sulykolt propaganda szöveg. Egyszer már leírtam ,ha az lenne nagyon szeretném ,hogy kis hazánk nagyon sok polgára lenne ilyen "cigány". Te azért szégyelld magad,hogy ilyeneket egy gazdasági fórumon le mersz írni.
Lehet akkor is itt ne üssétek ki
Egyből ráugrotok megvédi a hazát
semmit nem csinált -maradj jó ember -itt ez az eszköz járja
Rúgd vissza,ha beléd rúgnak sok senkiházi!!!!!
azonnal szinte még nem is
lélegzett úgy lehet szimulál
igaz kedves barátom
Itt ez a menő egyből a mélybe taszítanak -ne ijedj meg amelyik
kutya ugat az nem harap!!-
OTP részvényesek ide!