Sziasztok!
Jó pár hete olvaslak benneteket. Nagyokat nevetek a hozzászólásokon, és tanulok is közben persze, mert szerencsére a jó humor mellett értetek is ehhez tőzsdének nevezett talányhoz.
Azt már leszűrtem - saját tapasztalatból -, nem volt hülyeség az a tanács, hogy mielőtt valaki élesben el kezd kereskedni, két évig csak figyeljen, tanuljon, és tapasztalatokat szerezzen.
Na: a tapasztalat szerzés bekövetkezett, remélhetőleg nem is felejtem el egyhamar.
Kérem a tanácsotokat: mit, hogyan és esetleg hol érdemes tanulni ahhoz, hogy elméleti ismeretek is hadba vonhatóak legyenek a tőzsdei ügyletek során.
Nem akarok profi lenni - nincs is rá esély -, de azt már látom, hogy itt célzott elméleti tudást is kell szerezni, hogy kivédhető legyen az a helyzet, amelyet valamelyikőtök megírt: hogyan lehet a tőzsdén kisebb vagyont szerezni (a válasz az volt, hogy nagyobb vagyonból.)
Tisztában vagyok azzal, hogy a tökéletes és komplex elméleti felkészültség sem elég a szerény sikerhez, tehát nem várok kizárólag ettől csodát.
Megköszönöm, ha segítségemre lesztek.
OTP részvényesek ide!