Én nem tudok okosat mondani. Én csak a saját véleményemet mondtam el. Te kezdted a beszologatást... de mind1. Nem szereem, ha okoskodónak neveznek. Ez egy fórumn és tudtommal mindenki vélemény ír le. Ha olyan okosnak tartod magad, akkor írd meg a jövő heti nyitót és zárót napokra bontva... kössz.
úgylegyen......de erre a helyzetre az sem lenne elég ha azt mondanák."baaaazeg hiszen minden f.sza annyi pénze van az országnak ,hogy még adunk is kölcsön görögököknek......
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 22:09
Szerencsétlen hülyék!
Az hogy most elvesztettétek a pénzeteket kérném az idióta gyagyás Ferkó oldalára küldeni. Az ország nem ma jutott oda ahol van. Nehogy már valaki a szerencsétlen FIDESZ nyakába varrja a trágyadombot! Ezt megcsinálta nektek a 8 éves (60 éves) piszkos, bolsevik, fitymanélküli banda. Úgyhogy aki a jelen 2 hetes szerencsétlen kormányt szidja az menjen az anyjába! és a gyagyás Ferkónál kérjen magyarázatot. A hétvégi bejelentések nagyon szarok lesznek és akinek ez nem tetszik az menjen roulettezni, mert idiótáknak nem való a tőzsde! El a kezekkel a FIDESZtől barmok! Remélem oda kerül ez a szar ahová való.
Van a KBC-nek a homebroker alkalmazása a honlapon, ott nyomon tudod követni, hogy hol attál el és mennyiért. Nézd meg, hátha, továbbá nézd meg a nyitott pozikat is, ha meg mindent rendben csináltál, akkor telefonálj be hozzájuk. De ne számíts sok jóra, nagyon bunkók, főleg az a nő :S
csak azt jegyzik meg, hogy "the hungarian prime minister" :D senki sem fog emlékezni a nevére.
meg vegyük hozzá, hogy attól, hogy a bandája -nem ő- összevissza beszél minden szart, ő azért még nem mondott semmit.... csak brüsszelben, hogy tartani fogja a hiánycélt és megtesz mindent a talpraálltásért. ezt ne feledjük.
OTP részvényesek ide!