az alábbiakból pontosan látszik, hogy meg vagyok félemlítve. nem vicc ez srácok! (:))
"Előfizető köteles gondoskodni arról, hogy a megállapodás fennállása és megszűnése után két évig a BÉT vagy a BÉT nevében eljáró képviselők munkaidőben felkereshessék székhelyét, illetve lakóhelyét, megvizsgálhassák az ott lévő berendezéseket és nyilvántartásokat, valamint dokumentumokat, amennyiben azok kapcsolatba hozhatók az e szerződés alapján szolgáltatott információk felhasználásával és terjesztésével vagy a BÉT felé, e szerződéssel összefüggésben fizetendő bármilyen összeggel.
6.5. Az Előfizető elismeri az alábbiakat:
a) a jelen szerződés során szolgáltatott minden információval és annak tartalmával kapcsolatos valamennyi Szellemi alkotáshoz fűződő jog a BÉT-et és az Információszolgáltatókat illeti, b) a BÉT információra vonatkozó jogorvoslati jogát, c) a BÉT és az információszolgáltatók nem vállalnak felelősséget az információ megjelenítéséért és az információ használatából eredő károkért vagy igényekért, d) az Előfizető csak személyes céljaira használhatja fel az Információt, azt a BÉT és a Szolgáltató engedélye nélkül azokat sem egészben sem részben harmadik személynek nem adhatja tovább, nem teszi közzé, hacsak e szerződés másként nem rendelkezik, e) a BÉT vagy a Szolgáltató felfüggesztheti vagy megszüntetheti az információszolgáltatást, ha alapos oka van azt feltételezni, hogy az információval visszaélnek vagy félrevezető módon jelenítik meg azt.
6.6. Az Előfizető kötelezettséget vállal, hogy
a) nem engedi, hogy más Személyek jogosulatlanul hozzáférjenek az Információhoz, b) felhasználói azonosítóját nem adja át másik Személynek és azt úgy kezeli, hogy ahhoz más személy hozzá ne férhessen. Ha felmerül annak gyanúja, hogy a felhasználói azonosítóhoz más személy jogosulatlanul hozzáfért, erről az előfizető köteles a szolgáltatót haladéktalanul írásban értesíteni., c) az Információt nem használja jogellenes célra, d) nyilvántartást vezet, és a Szolgáltató nyilvántartási, riportolási és fizetési kötelezettségei teljesítéséhez szükséges adatokat a Szolgáltató rendelkezésére bocsátja a megbízotton keresztül, e) lehetővé teszi, hogy a BÉT vagy arra felhatalmazott képviselői a nyilvántartásait és Információhasználatát auditálhassák, f) beszerzi és a BÉT vagy képviselői rendelkezésére bocsátja a személyes adatokba való betekintéshez szükséges hozzájárulásokat, ha ez a Szolgáltató BÉT-tel szemben fennálló kötelezettségei teljesítéséhez, vagy annak igazolásához szükséges.
6.7. Előfizető tudomásul veszi, hogy ha nem tud eleget tenni a jelen szerződés rendelkezéseinek és ez a Szolgáltató tudomására jut, Szolgáltató köteles erről a BÉT-et haladéktalanul értesíteni és a BÉT kérésére azonnal megszakítani az előfizető részére nyújtott Információ-szolgáltatást. "
Én a 3620 -róli shortomat eldobtam 3599 -:), hát nem valami sokat kerestem, de ebbe a hintapalintába nem akarok nagy részt venni, minden 1 adaton függ. Mintha ruletteznék, piros /fekete , igaz ott van 0 is:)
Mire pepötyögöd, addigra az nem real time.
Szóval nyugodtan kisegítheted a rászorulókat. Bár én sem tudom hogyan lehet normális előfizu nélkül kereskedni.
Az új kereskedők még annyi előnyben vannak hozzád (hozzánk) képest ,hogy még nem, vagy nem is buknak annyit amennyit Mi már elbuktunk és ezzel fizettük meg a tandijat kereskedni. Előny ez a topic azoknak akik tudnak belőle tanulni ugy ,hogy azt képesek legyenek alkalmazni is ! Tanulók Figyelem !!! A topic olyan egy tanfolyam ahol jót rosszat is lehet tanulni. Minden vélemény subjective . Viszont tudnotok kell azt és ez nem vicc,hogy vannak olyan regisztrált tagok közöttünk akik azért vannak itt ,mert befolyásulniuk kell a kereskedői hangulatot fel vagy le . Sok sikert !!!
OTP részvényesek ide!