na most jonnek az oldalazgatos napok,amikor nem lehet tudni merre.eddig lega. lehetett sejteni h. 2700 atlepte utan meglesz a 3100.de most tok lutri,elindul-e a korrekcio..
az utóbbi időben éjjel nappal a tőzsde járt a fejemben. éjjel felébredtem és néztem a cnn-t nappal itt ... és az eredmény??? kb kicsi minusz...most csak a pénzem fele van rv-be a többi kp és csak tutira fogom megjátszani. ja van itt olyan??
Köszönöm a kioktatást. Szvsz olyasmit sem illik szétkürtölni, hogy "remélem, a múlt héten senki sem talált munkát". Ha ez neked így sem szúr szemet, nem vagy a gazdaság és a tőzsde világába való.
Ja, én a KBC-nél vagyok, de néha ugyanez a benyomásom :(
Még egy haszna volt az 1xxx körüli szinteknek, amellett h a részvény is olcsó volt, a brokikat sem hízlaltuk agyon ;-)
Igen ez is igaz....Egész nap a gép elé vagyok kényszerülve és még pozi nélkül is bosszant, hogy miért nem lépem meg az egyértelmű helyzeteket...Még sokat kell tanulnom.. :) Én a Kecskeméti féle könyvet olvasom...Szerintem nem rossz...
Technikásan kiszivárogtatták és szételemezték már a stresszteszt nehezét. Mi lenne holnap nagy meglepi?
Legföljebb megpróbálnak némileg rájátszogatni a paráztatásban érdekeltek. Kérdés, mennyire veszi őket komolyan a piac.
A mai, ilyenkortájt szokásosan rózsaszín USA futikból, meg a zöld Eu bankszektorból pl. nem tűnik úgy, mintha közelgő giga-rettegést & rémületet áraznának.
Ersténél - a mai árfolyamon - TD-nél is csak a 14. forinttól van haszon, napon túl 27-től
Ezt mondja ez excel táblám. Érdekes, Erste kicsit máshogy számol - pár ft difi mindig van az általam és az általik számoltak között. Általában az ő javukra
OTP részvényesek ide!