néztem de fél szemmel ide is benéztem :)
hát sajna igazad lesz. ezek az amcsik mindentől félnek: inflációs adatok, kamatemelés, bolhafing stb. unom már. végre megindúlhatott volna a piac erre tessék. tele van velük a ...
ja pont most hallgatom h vmi kurdok robbantottak a törököknél :( már csak ez hiányzott. habár amúgy is gyanus volt az a gázpalack robbanás.
Zsolika,hogy nézed te a meccset ? most még mindig nem merem kiszámolni az állást,bőven mínuszba lehetek az áprilishoz képest,de volt pici foti nyereség,meg most ömv is megy,meg a foti is jó,de bosszant nagyon,h csak néztem ma az otit és nem hittem a szememnek,bár ahogy most amik állnak ?még lehet,h tudok venni jobb áron
a két hónapot sokallom. a gyorsjelentési időszak nagyon megdobhatja. de addig még sok boci lemegy a völgybe, akárcsak a macik :)
Törölt felhasználó2006. 06. 26. 17:21
Szerintem mostanában nemigen várható a Boci nagy fellendülése (sajnos)! Én még szerdáig kivárok aztán medpróbálom piacra dobni! Úgylátom 1-2 hónapot ki kell vele várni.
Akpo, sztem ahhoz,h a foti beessen rossz hír kéne,ez a szint már támasz neki .Ha viszont jön a rossz hír ( pl csütörtökön ) akkor az oti is beesik 5k alá ,résen kell lenni .
legyen 2600,szurkolok neki !
hajrá Portugália !
Törölt felhasználó2006. 06. 26. 13:20
Emberek! Ha nem tévedek, ez Boci topik!!! Miért írogattok mindenfélét bele. Ilyen alapon a focivébérõl is írhatnátokj!
Hajrá boci! 2600 lesz 2 héten belül!!
Sztem nem lesz 5 alatt, de meg nem erzem, hogy hatalmasat kene belole venni. Pl. vettem 25-ot 5200-on is, de nem mertem nagyon belenyulni.
Foti hogy a fenebe tartja igy magat. Ilyenkor mar reg -5%-ban szokott lenni. :)))
az alját majd megpróbáljuk elkapni ,nekem kéne vmit hatizni ,mert van rá keret,a buxot kerülöm,a boci drága és unom a lassú papírokat ,elég nyűg a gazi ,most legjobbnak az oti tűnik,persze nem tűzöm ki előre a célárat ,majd adja magát 5000 vagy 4800 vagy 4500 ?vagy akármi :)
Borsodchem topik.