Topikgazda: allergia 2006. 04. 12. 10:14

Orbán: elfogadható egy MDF-es miniszterelnök-jelöl t  

Ugrás a cikkhez
Orbán Viktor Fidesz-elnök szerdai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy félreáll, és egy MDF-es kormányfő-jelöltet javasol. A Fidesz elnöke nem nevezte meg jelöltjét. Az MDF részéről eddig egyértelmű volt, hogy a konzervatív pártnak egy jelöltje van, Dávid Ibolya. Úgy tűnik, hogy a Fidesz tisztában van helyzetével, igyekszik menteni a menthetőt. Az ellenzéknek egy esetleges megegyezés esetén is inkább csak matematikai esélye van a győzelemre.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=67374
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:31
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
:)))

Knight Tyris 2006. 04. 12. 12:31
Jp asszem kezet foghatunk az utolsó beírásunk tartalmát illetően. :o) Ha valaki úgy gondolja útálja az Orbánt írja le egy az egyben nem érdekel, de hogy bármi van mindig baj legyen, na mindegy...
--------
Egyébként az Ecopoli topicban leírtam a csajt akinek az "ötlete" után érdeklődtél. -Ha még nem jártál volna arra, gongoltam szólok-

Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:30
Előzmény: #32  werkaz
Arányaiban, vagy abszolóút értékben?
Akkor magasabb volt a részvétel, így az abszolút érték nem mond semmit.

Egyébként meg azt javaslom a jobboldal, és kiváltképp Ibolya sorsáért aggódó balos honfitársaimnak, hogy ha ennyire fontos Ibolya, és az MDF sorsa, akkor menjenek el, és szavazzanak rá. Ezzel menthetik meg, szavazatokkal, a politika erről szól...

Ez a nagy pofázás és nyálverés a túloldalról biztosan nem fogja megmenteni a kislányt...
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:28
Barnim, veled meg majd kiduhongom magam egy sor mellett, ketto, harom....hamarosan.I
Barnim, veled meg majd kiduhongom magam egy sor mellett, ketto, harom....hamarosan.I
Knight Tyris 2006. 04. 12. 12:26
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Szabtom,

látom ez számodra a tipikus a nyuszi meg a sapka esete.
Ha Orbán kötné az ebet a karóhoz, és ő akarna a miniszterelnök lenni, akkor azért lenne hataloméhes, Így meg hogy felajánlotta most meg azért hataloméhes, mert még erre is épes érte. Frankó.

Azt, hogy meg ki mit és mért tesz, se te sem én nem tudjuk, mert nem látunk a fejekbe.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:24
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Igazandibol en csak a rossz erzest ,a gyuloletet akartam megmutatni beloletek amit ereztek az Orbannal szemben. Szoval egy olyan dolgot akartam megmutatni amia sajatototk, es magatoknak okoztok vele a legtobb kart ; egy fiziologiai es psichologiai nem kivanatos kenyszer erzetet. Ami mar masokat is erint, hogy ezeket fogalmakba szedve leirjatok es kozlitek , de nem azt, hogy "jajj rosszul vagyok", hanem hopgy az a "szemet masik mit kepzel? " ( az idezo jel konkretan senkit sem idez). Megertem, hogy a nem tettszesnek, a rosszul letnek valahogyan uzenet jelleggel kell jeleznie, megmutatkoznia, de ez pont olyan, hogy en miert az istent szidom amikor megbotlok? raadasul meg ateista is vagyok :))
werkaz 2006. 04. 12. 12:19
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
tokos azért az elgondolkodtató hogy 2002 -ben a fidesz-mdf szövetségnek kb pont annyival volt több szavazata amennyivel az mdf most bejött a parlamentbe... szvsz nem vagyok biztos benne hogy 2002 -ben az mdf egyedül is ne kereült volna be.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:15
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Figyusz már. OVI eddig számtalan alkalommal kicsinálhatta volna az MDF-et. 1998-ban, 2002-ben. Folyamatosan. Ha nem emeli fel őket hogy jutottak volna be a parlamentbe? Mi lenne most velük? Miért tenné éppen most tenné???
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:12
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
:)) udv Barna
Szerintem ezeknek a dolgoknak volna helye, elvegre a David Ibolya is emberbol van, akar biologiai , akar kognitiv, akar behaviorista, vagy fenomenologiai , esetleg psichoanalitikus oldalrol vesszuk a dolgot.Szoval senki sem csak egy egyszeru gepszerkezet.Na jo annyit leveszek a volumenbol, hogy "noi", de lehet ezzel ha nem is nagyot de egy kicsit tevedek a magam oldalarol.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:11
OVI belemegy a hatalomért minden lehetőségbe, s ha megvan a győzelem, akkor majd közös miniszterelnökkel is ki lehet csinálni DI.-t és az MDF-et !!! S ha lesz is megállapodás ez elég lesz a győzelemre??
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:07
Előzmény: #22  kezdõ
Kezdo, ne csak a szar oldalat nezd annak amit tett - vagy nem tett - az Orban annak idejen, az allitolagos jobb szetveresvel. Kit erdekel?! Izlesek es pofonok.En azt nezem, hogy az Orban most egy olyan dolgot akar - tobbek kozt - jova tenni amit nem reg rosszul intezett el. Memoriam van, es hallottam, en azt is, hogy azert az MDF belulrol sem volt valami stabil. Sot a tregnap es tegnapelotti mdf-es jeloltek hozzaszoloibol kihallva azt is mondhatom, hogy a helyzet ujra fonn all. Es miert? mert az Orban ki akar egyezni es kompromisszokra is kepes egy nehany eroskodo emberrel ? Hagyjuk mar az ilyen kapna be Orban dumakat.
Tbarna 2006. 04. 12. 12:06
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
JP

Sok dologban tévedsz, de ezt itt írásban nem is lehet, (azaz lehet, de nincs kedvem ennyit írni) megvitatni.
na de hogy ilyet halljak Tóled? ! :))))
Női?Meg daccosság? Ezt azért nem gondolhatod komolyan.
Ezeknek a dolgoknak most nem sok köze van a játszmához.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:06
JP
A helyzet szvsz az,hogy van egy nagy párt aki évek óta azon van,hogy egy kicsit beolvasszon,vagy tönkrevágjon.

A Pokorni,vagy a Kövér azt mondta a választások elött,hogy az MDF úgysem fog bejutni a parlamentbe.
+zsarolásos ügy.
Csodálkozol,hogy meg vannak sértődve?

Orbánéknak most hirtelen fontosak lettek.
Nem tudom de ha valaki állandóan terrorizál,és belém rúg aztán egy hirtelen váltással kezet nyújt hát biztos minimum hogy szóba se állok vele,ahogy DI tette.
vannak módzsrek amik a politikában is visszatetszőek pláne ,ha egy oldalon is állnak.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:05
JP,
abban igazad van, hogy az nem olyan nagy baj, ha OV minden követ megmozgat azért, hogy leváltsa a mostaniakat, de kérdés, hogy mi motiválja és hogy hogyan teszi azt amit tesz! És ez a szánalmas. Másrészt OV kinyírta a kisgazdákat és az mdf-et is megpróbálta, de nem jött össze, pech!!! Ez a tipikus esete amikor a fagyi visszanyal, DI hülye lenne megint az oroszlánnal hálni!!! - ha képletesen szólhatok
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:03
Én baloldali vagyok,de ha a Fidesz-Mdf-mégis összejön akkor más lesz a felállás,remélem úgyis győzünk,de sokkal nehezebb lesz.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:01
Tovabba ; Miert megvetendo amit a Fidesz meg megprobalhat ebben a masfel hetben ? Annak idejen amikor Medgyesit kicsaptak, az is csak egy erdek volt.Az szerintem sokkal megrenditobb volt, ahogy kivagtak a barsonyszekbol, mint az, hogy Orban az mondja Ibinek, igy vagy ugy de egyezzunk meg. A jelenlegi koltsegvetesetekrol mag azt hiszem hallunk es latunk meg Macis idoszakokat.
kezdõ 2006. 04. 12. 12:00
JP
Azt a jobboldalnak nevezett valamit nem kellett volna szétverni. Miért csak ilyenkor jut OV eszébe a nagy összefogás? Nem mindenkinek olyan rossz a memóriája. Persze neked igen, mert kellene a szavazati jog.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 11:53
Hüpp-hüpp-hüpp fidesz-trükk !!!!

Topik gazda

allergia
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek