Egy félnapos kínlódás után úgy, ahogy be tudtam állítani a megszokott funkciókat, de elég idegesítő ez így. Összesen 8 ajánlati könyvet sikerült bepréselni, nem tudom, miért nem mehetnek egymás mögé. Kicsinyíteni se lehet, csak széltében, újabb sorba nem enged táblázatot, hiába veszem le a többi magasságát. Esetleg ehhez ötlet...mármint a kicsinyítéshez. A kötéslistánál sem olvasható csak az első 3 betű. Táblázaton belül oszlopszélességet változtatni esetleg lehet? Valakinek hátha már sikerült.
A régit, mint alkalmazást le lehetett tölteni. Ezt vajon nem, vagy csak én nem jöttem még rá? Hát, akkor a réginek kampec? Vagy van még, akinek sikerül belépnie?
Félre ne értsetek, nem az a bajom, hogy bugos, hanem hogy a bug reportok ellenére nincs változás. Nincs reakció a visszajelzésekre és nem transzparens a hibajelentések kezelése sem. Csak annyit lát az ember, még privát banki ügyfélként is, hogy leszarják a baját, még a kérdésre sem válaszolnak. Ez nem egy minőségi pénzügyi szolgáltatás.
Olyannyira nincs, hogy 17h-kor a tegnapi zárót fogja mutatni és azzal számol készlet értéket is. Vicc az egész… Az tart vissza a váltástól, hogy sajnálom a transzferre és a kiutalásra a pénzt. De már az idén nyitottam más brókernél TBSZ-t és nyár óta már csak oda teszek pénzt, jövőre meg már itt nem is nyitok. Nem gondolom, hogy az én pénzem annyira hiányozni fog nekik, de ők se fognak nekem hiányozni ezzel a hitvány szarral…
Le lehet valahonnan tölteni a régi netbrókerPro-t, mert nekem egyszer csak nem nyílt meg, hibát jelzett, le kellett törölnöm, és most nem tudok belépni csak az újba.
A bal oldali menü soron menj a "Real-time előfizetések módosítása" lehetőségre és ott látnod kellene ha van élő markers előfizetésed. Legalább is én igy emlékszem.
ERSTE NetBroker Pro (2025 ÚJ VERZIÓ)
Ebben a topicban lehetne feltenni az Erste új Netbroker Pro felületével kapcsolatos kérdéseket, felületi beállítás tippeket stb.
Üdv.