Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Arany nem tűnik rossznak, rég húzták már fel. Gáz szépen ment eddig lefelé kisebb felszúrásokkal. Addig nézegettem , telhetetlenkedtem? , hogy majd 3 nál longolok, amég felhúzták . 1-2 óra tökörészés ide vezetett😂
Pont eszembe jutottál tegnap, amikor ránéztem az NVIDIA chartra. Feltettem a kérdést, hogy hol a francban voltunk, ezzel miért nem foglalkoztunk többet. Emlékszem a védelmi papírokkal kapcsolatban is szóba került. Én most BH-t próbálom megfogni, remélem nem teszek rossz lóra, illetve Rheinmetall-t. Commerz fertőzést is kaptam, higgyünk Palikának, és menjünk az égbe vele. Tegnap vettem egy kicsi ezüstöt és aranyat is a leszúrásban, de tényleg nem nagy mennyiséget.
Ezüstnél szépen bevásároltatták a shortosokat, persze vegyétek csak jó lesz az 36-35 . . Én is ezért írtam vegyétek csak , jó lesz az … Előbb adok el 40en…
Az USA-nak egyszerűen nincs más lehetősége mint felfelé… Trump csinálhat amit akar. … Dax ugyanígy . Lehet shortolgatni lehet bohockodni , de az irány hosszabb távon adott ..
Már mikor leírtam sp500 - 6400… Dax új ATH stb papírforma . Ezüst 40 USD Arany 3500 . Ezek idén. Commerzet ahogy én nézegettem 50 Euróig szabad az útja . Jövő évre. Ha csak valami fundamentális szarkeverés nem történik . Azt hiszem tegnapelőtt talán visszatették az emelkedő csatornájába éppen. Ma betették az ellenállás alá éppen … 😂. Ha nem certibe lennénk nem vergődnék rajta ennyit se . Tudom hogy megy a helyére 30 fölé..
Amikor hónapokkal ezelőtt megkérdezte Valiz ,miért az Nvidia , mi szól mellette amikor repkedtek a kések , elég hosszan leírtam. Akkor úgy 100 USD körül volt az árfolyam és onnan még bőven esett. Ahogy nézem engem igazol egyenlőre az árfolyam és a magyarázat. Remélem a Commerzbank is hasonlóan menetelni fog ahogy gondolod, gondoljuk 😅
Ugyanígy egy OTP . Mit kell görcsölnek rajta ? 29750 íg kb csont nélkül elmehet mielőtt a lélektani 30 Knál kos pihi van majd irány 34 … Ha valaki türelmes és nem akar minden hullámra felszállni .. OTPnél is gyűlnek a felhők de az 1,5-2 év mire lecsapódik… szóval addig nagy varázsló ak nem kell lenni…
Pont leszarom az nvidiát nincs nekem arra most x ezer dollárom. 😂 Nem tudok annyi pozíciót levédeni ha baj van mint amennyit szeretnék.. Amerikai piachoz komoly szinten nem érzem elég jónak magam .. Dax még elmegy, de az USA külön világ. Inkább árupiac . Bezére gondoltam : Ő röhögte hogy megy 37 alá, mondom magamban akkor miért longolja ? Önellentmondás . Benéztem daxba - ott is mindenki okos a shorttal .. csak aqurva index nem arra megy . Egyébként egy emelkedő Nvidiába belemenni nem kell nagy tehetség. Tehetség akkor kell ha mondjuk jön egy fekete hétfő …
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)