Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
kész szerencse, hogy ennyire elorelatoan alakitjak ki az erstenel a dolgokat :D tettek be volna multkori 2 helyett 4 uj shortot pl. 3400/3500/3600/3700 amilyen dinamika jellemzi mostanaban a nemesfemeket, siman lehet +/- párszáz dollár akár napon belül is..
én is a lefelére szavazok, mondjuk egy dupla aljra akár 30-ig is, együtt egy arany korrekcióval például azért elég nevetséges dolgokat olvasok, ilyen márciusi cikkeket nézegettem, hogy az arany ára a 3. negyedévben elérheti a 3500 dollárt :) egy hónap alatt megcsinálta
1h-n többször is az 50-es mozgó fogta. Majd miután elesett, kétszer is próbált újra fölé menni, de lepattant róla. Jelenleg a 100-as mozgó alatt már a Bolli alján...
Óriási a bizonytalanság a piacokon. Nem a szívem csücske Powell, de most szerintem is jó, hogy ő ül ott. Amíg lehet, kell egy ellenpólus, aki ha kicsit is, de féken tudja tartani az ámokfutást. Közben CBK short nyílt nálam.
követeli.. mint egy hisztis óvodás, aki nem a kagylóformát kapta a homokozóban... nem hoztak mindig jo dontest a FED-nel, de most kifejezetten orulok, hogy powell van ott. ugyis ra fogjak huzni a vizes lepedot es a vegen o es a fed lesz a helyi "Soros" ... mert miatta zuhan majd az ámerikai gazdasag..
Az amerikai elnök tegnap legújabb Truth Social posztjában újfent belerúgott a jegybankelnökbe, akitől fáradhatatlanul, most már heti többszöri rendszerességgel követeli a kamatvágást.Donald Trump legfőbb gazdasági tanácsadói másodlagos vámokkal sújtanák azokat az országokat, akik szoros gazdasági kapcsolatot ápolnak Kínával. A héten Japán, India, Dél-Korea ül le tárgyalni a vámokról az USA-val. Egy júliusi 25 bázispontos kamatvágást gyakorlatilag biztosra vesz a piac, de a hétfői napot követően egyre valószínűbbnek tűnik a határidős piacok alapján, hogy ha addig nem áll kötélnek a FED, akkor akár 50 bázisponttal folytatódjon a kamatvágás az USA-ban. Mindenesetre a piacoknak nem tetszik, hogy a FED függetlensége veszélybe került és egyre inkább azt árazzák, hogy Powell nem tölti ki mandátumát. A Deutsche Bank szerint a befektetők folyamatosan rotálnak át az amerikai befektetésekből, a kínai ügyfelek például az amerikai állampapírok helyett az európai kötvényeket veszik. Ma piaczárás után jelenteni fog többek között a Microsoft és a Tesla. MAI: 02:55 PM US Redbook YoY APR/19; korábbi: 6.6% 03:00 PM US Fed Jefferson Speech 03:30 PM US Fed Harker Speech 04:00 PM EA Consumer Confidence Flash APR; korábbi: -14.5; konszenzus: -15.6 04:00 PM US Richmond Fed Manufacturing Index APR; korábbi: -4; konszenzus: -6 04:00 PM US Richmond Fed Manufacturing Shipments Index APR; korábbi: -7 04:00 PM US Richmond Fed Services Revenues Index APR; korábbi: -4 07:00 PM EA ECB Guindos Speech 07:00 PM US 2-Year Note Auction; korábbi: 3.984% 07:00 PM US Money Supply MAR; korábbi: $21.67T 08:00 PM US Fed Kashkari Speech 10:30 PM US API Crude Oil Stock Change APR/18; korábbi: 2.4M
Trump nem tudja tartani a pofajat , mivel most a fednek szolt be ez egy masik ok az esesre …. Viszont remelhetoleg ez korlatozott lesz , a fedre megsincs nagy rahatassal. Viszont hamarosan erik a csere 2026 ig van P…. Egyreszt nem biztos hogy baj …. Mindig lehuzta a piacokat , mintha erzeke lett volna hozza….. masreszt stabil pont most igy trump kirohanasai mellett nem artott. Es ki tudja kit jelolne T…. Viszont onnantol hogy odaultet valakit valoszinuen fuggetlenul tud dolgozni az uj elnok …. Szoval a kerdes az iranyvonal amit kepvisel. Orban is hulye de az mnb elere nem mert hulyet rakni igy ment varga es nem marcika …. Viszont trump szerintem hulyebb sokkal sajnos
Arany közben az egekben. Húzza magával valamelyest az ezüstöt is. Most azért örülök, hogy eladtam a shortom csütörtökön zárás előtt, mert egyelőre fogta a 61,8% ! Azt néztem egyébként, hogy aranynál RSI naposon: 76, hetesen: 80, havin: 87! 😱 Holnap lehet, hogy nézek rá valami short certit, ha addig be nem verik… 🫣🤗
Nedden nincs jól. Legutolsó információim szerint igyekszik a gyógyulásra koncentrálni, így egyelőre nem szándékozik fórumozni. Reméljük hamarosan visszatér, addig is nagyon szorítunk neki!
Hát igen. Még szerencse, hogy a BÉT nem volt nyitva. Arany ismét csúcson, dollár ismét lefelé. És még ezt a szimpatikus Pápát is elvesztette ma a keresztény világ.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)