Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:11
Előzmény: #369  fiftififti
"itt mindenki felnőtt módjára, felelősség teljesen tud dönteni hogy mibe fektet." ahha, pont úgy néz ki :D 
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:10
Előzmény: #368  MANOPI
ez a 210 meg honnan jött ki?
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:09
Előzmény: #366  Thor1
sosem volt. unalmas kereskedési napokon benézek ide, mert 1 haverom felpakolt 1 forint körül, Est Media, aztán végignézte, hogy felmegy 180-ra vagy még feljebbre, és azt is, ahogy visszacsorgott a mostanira. nem tudlak megmenteni titeket, amíg nem tanuljátok meg a kiszállást, a kockázatkezelés, addig marad a mások hibáztatása, hogy lenyomják. Mindenkinek jó a magas árfolyam, hatalmas tévedésben vagytok, és nem lehet számonkérni az árfolyamot senkin. igen, ti döntitek el, és úgy néz ki, nagyon mellényúltatok, a ti választásotok, évek múlva is itt szidjátak a vezetés ezen a fórumon, vagy továbbléptek és elkezdtek pénzt csinálni, nekem mindegy, de elég kínos ezt a sok marhaságot olvasni. a sértődött befektető, aki nem ezt várta és azóta is ott tart, hogy majd ő beolvas, mert nyilván olvassák ezt a csoportot. biztos vagyok benne, hogy nem 
Qwertzuio
Qwertzuio 2024. 02. 05. 09:24
Előzmény: #375  MANOPI
Amúgy meg a fsz tele azzal, ami itt is történt és kb az összes kispapír sztoriban.
Lehet itt bízni mindenben, de el kellett volna adni és talán mostanában venni de szigorúan 5-10 forintos stoppal. De remélem bejön az,amit vársz 
fiftififti 2024. 02. 04. 22:22
Előzmény: #375  MANOPI
Kissé félreértelmezed.
Szerintem itt senki nem rugdos senkit!!
Csupán véleményt, álláspontokat osztunk meg!
Ez így rendben van.
Szebb jövőt a papírnak👍
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 04. 21:29
Előzmény: #372  MANOPI
   Szeretném ha a fórumozók nem egymást  "rugdosnák" a DELTA árfolyama és a történések, NEM történések miatt.    Az,hogy ki mit gondol, ki mit csinál a fórumozók közül az semmit nem oszt nem szoroz a DELTA életében és árfolyamában.  Most ez van.  Mindenki eldöntheti,hogy mit csinál, feladja és máshol kereskedik , vagy bírja még ,mert lát benne pozitív jövőt..   Én például még mindig azért vásárlom,mert látok benne lehetőséget.     Szóval felesleges itt bárkinek a másikat rugdosni.    Mind egy cipőben járunk.  Sajnos jelenleg szorít  !   :-)  :-)
fiftififti 2024. 02. 04. 14:26
Előzmény: #373  Törölt felhasználó
Jól látod ,ehhez képest Te és Manopi is hihetetlen nyugodtsággal, türelemmel viseli ezt az egész cirkuszt.
Jó néhányan már dobtuk másban próbálkozva és azért hidd el elég sikeresen.
Persze nem azt mondom hogy nem térnék vissza amikor tényleg jönne korrekt hír, eredmények, de eddig ez így nagyon döglött ló, míg másokban tényleg lehet keresni, többé-kevésbé.
Törölt felhasználó 2024. 02. 04. 13:11
Előzmény: #372  MANOPI
Pontosan, meg ugye máshol van támasz, opus, app, 4ig,tudod h oké működik a cég, lehet kereskedni, igyekeznek, van valami a cég és az árfolyam mögött, deltánál semmit nem tudni, teljes vakság 5. éve csak esés van.....miért is esik 5 éve egy elvileg papiron jó IT cég? Azért ha egy cég 5 éve esik jelentős emelkedés nélkül, semmi nélkül, mnb buntetessel stb az elég félelmetes, 5 éve semmi ami pozitivan hat az árfolyamra.... Jelenleg kereskedni se lehet..... Évek óta erősen nyugtalanító a helyzet, amíg a felsorolt papirokban mára azért meg lehet nyugodni, igy itt még erősebb a negativ kontraszt..... Kb Egy 170es arfolyam felelne meg a megnyugtató szintnek amit a tobbi papír elért.... Nalunk meg egy 40 lassan álom..... 
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 04. 12:45
Előzmény: #371  Törölt felhasználó
  Én a  POZITÍV  gondolkodást helyezem előtérbe.  Sulykolom magamban,hogy JÓ  LESZ !!!.  Nézem a lehetőségeket, amik várnak a cégre.   TE  is tudod,hogy jó  lesz ,  biztos vagyok benne.   Csak hát az időtáv már feszegeti a kisbefektetők  "agyát" .  :-)  
Törölt felhasználó 2024. 02. 04. 12:35
Előzmény: #370  MANOPI
lassan 5 éve igérték a 210et ehelyett 37,4......és semmi pici jele se a változásnak.....ma is ment az ima h kapják vissza áttételesen valahogy, amit nekűnk okoztak, csatlakozzatok, imádkozzatok ti is ezért....
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 04. 12:25
  A DELTA  sajnos  nem igazán "konzultál" a kisbefektetőkkel,pedig egy  tőzsdén lévő cégtől elvárható lenne.  Most  vagy "trehányak " vagy pedig  még nem indult el az építkezés oly formában,hogy az árfolyamra is hatással legyen.  Pedig  nyáron az 5 éves tervnek  vége !    2019 - 2024 !  Szóval van még néhány hónapjuk.  Mindig várunk valamit.  Most mondjuk Márciust. Talán a Prémium vagy .............................                                            Egyébként is tájékoztathatnának,hogy az üzleti év első féléve miként alakult, Decemberben lezárták.       Szóvak kérünk valami tájékoztatást.  KÖSZÖNJÜK !!!!                                                                                                  ui:  5 év a tőzsdén és eddig  semmi jele,hogy miért jöttek a BÉT-re.  Pedig  a cégek azért jönnek,hogy ....................................
fiftififti 2024. 02. 04. 09:38
Korrekt!
Talán itt mindenki felnőtt módjára, felelősség teljesen tud dönteni hogy mibe fektet.
Ég világon semmi gond azzal ,ha valaki nem ért egyet másokkal.
A saját pénzünket visszük tőzsdére ki kevesebb ,ki nagyobb kockázat vállalással.
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 03. 21:14
Előzmény: #365  ikon
   Én  nem dobom  és-de másokat sem hibáztatok.  ,jó estét, 37-nél kongatom a "vészharangot",hogy  lesz ez még 210 forint felett.  :-)   Stróman ferike  nem szégyenli  magát,hogy részvényes  akkor  én miért  szégyelljem  magam, töredéke  van csak nekem.    Ha neki jó akkor nekem is. Folyamatosan veszem,de nem vetetem senkivel.  :-)    
Törölt felhasználó 2024. 02. 03. 15:48
Előzmény: #366  Thor1
Sok itt a Nostradamus:)
Thor1
Thor1 2024. 02. 03. 15:29
Előzmény: #365  ikon
Akkor ezek szerint neked már nincsen. Mindenki saját maga dönti el, hogy mibe fektet és ez az ő sara. Ne legyél már itt mindenki " megmentője". 
ikon
ikon 2024. 02. 03. 15:09
Előzmény: #355  Törölt felhasználó
örülök hogy végre valaki rájött, ha nem felel meg, dobni kell, de nem másokat hibáztatni, jó reggelt. én 45-nél kezdtem kongatni a vészharangot, kitiltás volt a válasz
fiftififti 2024. 02. 02. 17:33
Előzmény: #360  MANOPI
Szerintem korántsem kell év végéig várni és konzultálni melyik megy innen feljebb százalékosan.
Egy- másfél hónap múlva lehet összevetni, melyik hogy áll.
Jelenleg nordban nyerőben vagyok, nutexben 80 fillér híján nullán.
Lehet tényleg furcsán hangzik de ezekben hamarabb várom a profitot mint deltában.
Én is őszintén kívánok sok szerencsét az itt lévőknek,  sajnos én már nem bírom ezt a posványt nézni, aztán lehet hogy tényleg rábaszok, na mindegy, ilyen ez 👍
Törölt felhasználó 2024. 02. 02. 16:15
Előzmény: #361  MANOPI
csak mindig az a kérdés mikor? 
opus, apposok, 4igesek már megnyugodhatnak, mi mikor?
meg ugye miért ők (előbb), miért nem mi? 
Ettől már az is undorodik akinek sose volt....
Vicus2000 2024. 02. 02. 16:14
Előzmény: #361  MANOPI
meg az app,, Wabi
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 02. 16:07
Előzmény: #359  Törölt felhasználó
 Tudod, mikor  már  majd mindenki undorodik  egy részvénytől...................  :-)                                                                          Emlékszel a tavaly nyári  OPUS fórum beírásaira  ???    És most ?  Pedig a cég annyit ér mint 2 éve.  :-)            Na, ez lesz itt is.  hipp-hopp.  mosoly !                                                                                                                           ui:  Az más kérdés,hogy a 2019-es MEGVEZETÉSÉRT mi járna  nekik !!!!    

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek