Kicsit feljebb kell állni 640-re legalább, mert ha elindul nem lesz már jó beszálló!! Akinek úgy tűnik hogy felbeszélem, nem érdekel! Már nekem több is van mint terveztem. Amúgy utána kell olvasni a cégnek, engem is ez győzött meg!!
a 4ig 1200 milliárd, a richter 2000 miliárd, wallis 89 miliárd, delta 22 milliárd értékü úgy hogy full humbug az egész cég úgy ahogy van! az 1997ben alapitott Goodwill Pharma 18 profitot termelő, külföldön is terjeszkedő leányvállalatával...miétt ne lehetne 60 milliárd?????😆 hekki, te vagy a két lábon járó rosszindulat! am ismered a bornyú fogalmát?
ne viccelj, nem is voltak vételek korábban! ki tomne kit? a tulaj???😀 sztm ez most ál fel, remek lesz a várható negyedéves jelentés! ez nem egy nutex, delta, futuraqva full csalok gyulekezete! szerintem ez kozep hosszu tavon 3-4-5 ezer lesz/rv!
jómagam nem is voltam képben hogy itt milyen kaliberű világszinvonalú holding működik! charton látszik most kezdik venni, fixre mondom az árfolyam a richter szintig vagy tovább is fog emelkedni!
Tényleg érdekes ,nincs az a tétel amit meg ne vennének 600- 650 között. Persze ehhez eladó is kell, de akkor is. Ha be tennének 50,000 darabot 600-ra tuti megvenné valaki azt is 😃
A Goodwill Pharma 2025. I-III. negyedé vében újabb lendületet vett: dinamikus növekedés és jelentős
beruházások zárása jellemezték az időszakot. Pénzügyi teljesítményünk kimagaslóan alakult: a konszolidált nettó értékesítési árbevételünk közel 33%
kal nőtt, miközben konszolidált adózás előtti eredményünk – elsősorban egy rendkívüli tételnek
köszönhetően – több mint 170%-kal emelkedett. ,sztm ezt a rvt venni kell!!!!!! ez lesz az év storyja!!!!!
van egy jo pakkom de tartok tole hogy le fogjak vinni 500ig siman🤷🏻♂️ par 1000 darabos veteleket eddig mindenki megkapta csak nem tudom ki adogatja ilyen szinten 10kkal
szerintem ez lesz az év storyja!!!!!! egy két jó hir érkezik majd gyógyszerkutatás témában és a kis közkéz miatt hegymenetbe fog kapcsolni! en is veszegetem✌️
Én ma is vettem 600-on -610-en, már több is van mint amennyit terveztem. Igen, tavaly alig volt forgalom , amióta felkerült standardba felfigyeltek rá talán többen is. Jó cég, szép kilátások és eredmények is vannak, csak még nem fedezték fel elegen!! A 600 elég szépen tartja ,remélem nem megy alá, de ha megy akkor még veszek. Ugyanakkor 720-nál azt a pár ezres tételt én adtam volna 😉
GOODWILLPHRM - Goodwill Pharma Nyrt.