Nézd a másik munkáját tiszteletben kell tartani annyira, hogy akkor sem használsz sértő kifejezéseket még ha úgy is gondolod. Ha nem tetszik mondd el, de ne sérts meg vele másokat. A topik sem azért indult, hogy megsértsük a portfóliósokat.
Szerintem is meg kell köszönnünk, hogy sötétítettek a linkeken, tényleg sokat javított az összhatáson. Ha már az elégedetlenségünknek hangot adtunk, azt is el kell mondanunk, ha valami a kedvünkre való!
.
Én mondjuk továbbra is fenntarton, hogy az lenne az igazi /szerintem még kellemesebb lenne a szemnek/, ha a hozzászólások feletti fejlécek színe egy kicsit halványabb lenne + az időpontok világos pirosak lennének /vagy narancs/ a színtévesztők kedvéért.
.
Még ami eszembe jutott /tulajdonképpen nem túl lényeges/, de a fejlécnél lehet hogy hatásosabb lenne egy sötétebb, például méregzöld színezet, jobban kiemelné a fehér betűs linkeket + a lap tetején lévő narancshoz is jobban menne. (Persze utólag mindig könnyebb okoskodni. :o) )
A véleményem (ha számit egyáltalán és olvassa ezt valaki) az előző, még a buherálás elött, sokkal jobb volt, bár nem idegen tőlem a khakys szinvilág de ez olyan mintha összef@sták volna....bocsánat az erős szavakért....
- rossz a betü választás
- rossz a betü nagyság
- rossz a szinválasztás
Olvashatatlan az egész és van az egész dizájnban valami idegesitő.....
Most mi bajod van ezzel??? Ez, amit pár nap alatt összehoztak nekünk, igazán klafa az eddigihez képest... Én is szemüveges vagyok, ergo jobban zavarná a szemem... de szemüveg nélkül is remekül látom... jó ez a kontraszt! Nem értem mi bajod van vele, kb olyan mint a régi, csak itt nem piros, hanem zöld a másik szín...
Akkor lehet, hogy nekem is szemuveget kene folkapnom.En meg az orvosom altal kiirt gyogyszereket is, meg eppen megveszem, de nem igazan szoktam bevenni.Erre fol megszemuveges csavot akarnak , faragni belolem.Miert / Mennyibe kerul egy szemvedobb szin-kontrasztos kombinacios kineztu weboldal ? Egy jo tippet , ha akrtok hallani tolem, osszekaparhatnatok ra a ravalot.
Udv; jp
Azert ha mar ennyit szidjuk ezt az uj szemfeny veszto dizajnt, akkor mar igazan meg lehetne csinalni , hogy valami normalisabbra lecsereljek.Ez nem jott be, penzbe kerult, hat istene oda neki, van ez igy az eletben, hogy valami nem jol sikerul es rafizete : Kedves portfolio!!
Udvozlettel ;jp
A Yahoo Mail programját direkt színválasztósra írták, a portfolio programja nem ilyen.
Mindazonáltal nálunk is meg lehetne oldani hasonlót, bár a szponzorált aloldalak (pl. Energia melléklet) színei már adottak, azokon nem lehetne változtatni.
Eddig is jól elvoltunk választási lehetőség nélkül... az első verzió tré volt a régihez képest, de szvsz ezzel semmi gond sincsen... ne bonyolítsuk agyon az életüket... meg nekem végülis tök mindegy, hogy milyen a szín, csak ne vakuljak meg olvasás közben...
mi lenne,ha a portf. kirakna egy szavazós panelt a színekről?
de azért fenntartom,hogy meg lehetne egyéni beállitással is oldani,hogy ne legyenek elégedetlenek.
Az én (nem magyar) emilfiókomban pld meg lehet ezt tenni.
talán többen is regisztrálnának ,ha ehhez kötnék a saját beállitást.
Törölt felhasználó2005. 09. 11. 11:36
Már 1000x jobb, mint volt az elején!:)))
Törölt felhasználó2005. 09. 09. 17:01
Gyerekek, Ti feltaláltátok a Nemzeti Konzultációt! Sok duma, és nem lesz belőle semmi. Persze jó is lenne, ha ez lenne a legfontosabb kérdés.
Szavazás az új dizájnról + ötletek