Még minuszos vagyok,de ebben az évben nyerőbe fordulhatok.....Egyébként befektetési alapokkal kezdtem ill kötvényekkel kincstárjegyekkel,ezekben nyertem ill banki betétjeim voltak(Mezőbank,Postabank,OTP).Aztán azt hittem,hogy a BÉT is jó lesz Nekem.A stratégiám az volt,hogy mint a bef alapoknál,a sokat zuhant részvényekre fókuszáltam.A röhej az,hogy kis nyerőben vagy bukóban bármelyikből kitudtam volna szállni,de én a "nagy tőzsdemágus" nagyot akartam nyerni.Kezdő voltam és bukás lett belőle.Szóval így szivattam meg magam ezekkel a xarokkal.Mindegy jó lecke volt.Utána jött a négy blue, főleg a MOL,most meg ez a certizés.Nem is veszek többet részvényt.Sajnos a múltból FHB-m maradt még 1000 db.Azt kivárom még.Ill van 4000 db Btel-m is ami az értékpapírszámlámon van.Nem realizált bukóként 400K-t takar.De most már lexarom.Itt 600K-700K cash-t mozgatok,ill gondolkodom újra befektetési alapokon,azokat is elég jól eltaláltam a múltban.Az ez évi bevételből akár milliós összeget is megforgatok ebben a befektetési formában.Majd meglátom.:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.