Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én meg döntést hoztam. NQ 24955-ről vagyok. STOP 25035. TP 24800. 1h kupola kész. olajár akarva akaratlanul is felfele törekszik, valami nincs rendbne. simán lehetne egy pánik "zutty", ti 24200-ig várjátok a dax-ot, én meg 24800-ig az NQ-t. ...:D
Soha nem csábulnék el a nagy nyerőktől. Tegnap lezártam korán az olaj shortot, mert all-in a szaros gatyám is benne volt, de kár volt. Mert kb. érezhető volt,h 1 nyilatkozat, és jön a réstöltés +25%-ról. Szerintem ez a Trump féle beszólás kb. ennek szólt, és nem a valós üzenetnek. KAPITULÁCIÓ. Irán meg letérdel az első szóra, mint a kis bárányka, ami a világ vicce, a Nagy Irán, a fél világot le akarta bombázni, most meg visszabújnak az odújukba.
Van esélyed rá szerintem hogy becsap a mohóságod. Túl sokat mentek a piacok fel kellene egy visszateszt nekik, daxi visszamehetne úgy 23400-ig. Ott belevennék már szívesen...
24000 fölé ha már nem megy ki, akkor fej váll van. Alatta 2%-os GAP. Bár tekinthető fals letörésnek / szigetfordulónak, letörölhető a chartról a gyertya. Attól még 22700-24100 = 2 nap alatt se, gratulálok, ha 0 korrekció lesz. Bezzeg ha esni kell, figyeljük a támaszokat.
izmos brit hadihajó halad a földközi tengeren, biztosan rákhalászatot akarnak csinálni. Olaj 1h középhez ért: 90 (cfd) emelkedő aljak, csökkenő tetők. csökkenő tetők. valami lesz aprajafalván még ma.
Igen.🤣 Néha szoktam shortolni, de ha megnézed a grafikonokat az árfolyamok inkább felfelé mennek. A problémák előbb-utóbb megoldódnak, haladunk felfele. Régebben írtam, hogy a long beszállókat jobban látom.
"Semmi sem fekete vagy fehér" - így van. Nézőpont kérdése. Egyelőre örülök, hogy itt ülök és cseveghetek ezen a fórumon szinte bármiről, és azt csinálok, amit akarok. Örülök, hogy ide születtem, remélem így is marad és ilyen nyugalmat és szabadságot kívánok a világon mindenkinek!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?