Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem a ma reggel volt a legoptimálisabb alkalom felvenni a short pozikat.. Igaz hogy nem volt semmi jel,dehát az utólag fog kiderülni,hogy láttuk-e a csúcsokat.. Én bízom benne,hogy igen..
Én itt vagyok, de én általában csak olvaslak Titeket. Szintén zenész, beragadtam a DAX shortba 23800 körül... "Ma már nem mehet tovább", "már be kell tölteni a nyitó rést", "ma már biztos nem mehet tovább korrigálnia kell", "kiesett a sávjából, biztos visszamegy".. Aztán szépen így elszütyögött 24500-ig...
részemről kivárás a daxnál....az a kis móka párszor , hogy egy tUl húzott emelkedés után elkezd csorog sokszor aztán varázsütésre fordul és megy tovább fel ...400 alatt gondolkodnék a shortban az 50 órás MAig (esetleg réstöltés)....du meg nem érdekel a dax általában
Ha jól tudom ma nem nyit ki a német tőzsde,így akár lehet is egy eső nap,főleg ha nem akarja kivinni a napos sáv tetőt,akkor hetesen vissza kellene engednie,azt azért nem gondolom,hogy be is szakadna és vége lenne a pár napos long trendnek,de a mai nap lehetne egy napos short gyertya,jövő héten meg eltökölhetne a sávtető környékén naposan és utánna vissza eshetne.Ha jól rémlik van még egy nyitó rése amit nem töltött vissza pár napja az emelkedés során.
2.5 milla Dax, 1,5 milla Nasi. Fokozatosan adtam rá,a 2 nap alatt. Ma reggel az utolsó adagot Kitartok az elveim mellett.. Nem érdekel a TA. Lehet,hogy októberben nem lesz akkora pofára esés amit vártam,de volatilitás az lesz.. Volt 3 nap emelkedés,mostmár lassan fordulniuk kellene..Meg péntek is van..😊
A mai NQ zárás adta magát a tegnapi napos fölézárás miatt,így,hogy a nyitó rést is letudta,mehetne felfele holnap is,az előző hetes zárása ami egy vissza teszt volt,lehetőséget ad erre.Kérdés,hogy a mai órás beszakadásnál levő ellenállás kitart-e vagy sem.Mindenesetre USA nyitás után várnám elsősorban a jó irányt.Ha az órás ellenállás közelében nyit kifáradtan 60-15-10 percesen,akkor ott lehet esély a shortra,ha viszont visza engedik a mai alj közelében,és lent lessz a stochastic 60-30-10 percesen,akkor jöhet a long folytatása. DAX napos sávtetőnél,ha a napos sávon belül akar maradni akkor akár eshet is,de a mai napos záró után egy teli gyertyás hetes zárást is eltudok képzelni.
nq m5-ön már megint inverz fej váll,micsoda mágia (ez tom jóslata, hogy réstöltés utáni long).1h tető 24880 ellenállás 4h-n van egy még nagyobb inerz fej váll, ami újabb csúcsot jelöl ki.fej 24200nyakvonal 24770, ezért van jelentősége az előző csúcsnak, mert ha megtartják +570 25340 TP itt: https://www.investing.com/indices/nq-100-chart
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?