Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nincs fikázás. Szubjektív módon nyilvánítottam véleményt egy magát objektívnek tartó Elliott-elemzésről. Nem az Elliott-elmélettel magával van a baj (hisz' az SOHAsem lehet "objektív"), hanem azzal, ha egy EW-prognózist lezártnak tekint az objektivista elemző, ugyanakkor nem adja meg a lehetségesen érvényes ALTernatívákat.
Hiába lett az előző közlésnél és a konsenzusnál is gyengébb 0,1%-al (6,8%) a kínai GDP mégis erősödik a Shanghai Composite jelenelg bő 1,5%-al. A japánok is 200 pont körüli pluszban, illetve az SP is 1991 körül áll (1970 volt a tegnapi záró).
Minden bizonnyal a DAX a tegnapi 9525-ös zárás után legalább 100 ponttal felfele fog nyitni, de őszintén szólva nem tartom elképzelhetetlennek a 9675-9695 közötti nyitást se.
Úgy érzem érik a következő short beszállóm.
No, a pekingi kacsa - akarommondani politbüro - közzétette számait, a várt alá 0.1%-kal.
Törölt felhasználó2016. 01. 18. 21:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Csak Neked, csak most Caldaro elintézte az alacsonyabb ötöst!"
:ÐÐ
Totál elképesztő és kiábrándító a manusz. Nem tanították neki az elemi Elliott-iskola első osztályában, hogy egy 4-es hullám meddig mehet árban? (Az időről nem is beszélve?) :))
Hogyan jelentheti ki egy totál bizonytalan alakzatról, hogy "failed fifth wave pattern"?
"Objective Elliott Wave"? Inkább egy nagy vicc.
)
[ettől persze még ráhibázhat] :Ð
Törölt felhasználó2016. 01. 18. 20:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
"mert nem értettem egyet a daxos számozásával"
Egyetértek!
...mármint Veled :)
"Ez még rosszabb... "
Ja. Ezért írtam, amit írtam.
"Caldaro elintézte az alacsonyabb ötöst"
Ja, olyan huszárvágással, mint a gordiuszi csomót. (Gondolom tudod miről van szó) Csak az abaj, hogy ettől ez még nem lett ötös.
Emerald szerint, amúgy valami tanuló vezető számozza a daxot ezen az oldalon, nem pedig a mester maga. Lehet, hogy kellene neki szólni, hogy taniskolai félévzárás van, kellene beszedni a ZH-kat és , hogy nézze meg a leckét is.
Nem hiszek, amúgy neki. Igazándiból "már" egy ideje csupán azt figyelem, hogy "mikor" változtat, illetve, azt, hogy "miről-mire"
De azt, hogy éppen mi a végeredmény...
Olyan, mintha kényszeres számozgatás lenne itt a daxban.
..."támadunk, de nincs elképzelés, hogy hol gyenge az ellenség" :)
Na,már erősen vételt ajánlanak,tehát még jön 1 zuhé.:-) link
Törölt felhasználó2016. 01. 18. 18:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
OFF
Köszi! :)
De az Invitel azért csak kapja be, vagy inkább kapja be nekik a vacogó fogó jeges"medve"!
" Az Invitel szakemberei a helyszínen dolgoznak a helyreállításon, amelynek megtörténtéről a társaság az érintett ügyfeleket tájékoztatni fogja."
A nagy lókakát tájékoztatott. Újraindítottam a routert, ma vagy ezredejére, és rájöttem magamtól, hogy ezek a lököttek az internetet küldik a hírt, hogy nincs netszolgáltatás, de már dolgozunk rajta :)
De mindegy is, ma úgy sem történt semmi látom. A nagy tesó nélkül nem mert lépni alapvetően semerre az egész. Gondolhattam volna, hogy kár gondolni vele.
...amúgy nem is ez, de dolgozni akartam a neten, mert adminisztrálás van ezerrel. De igazuk is van, úgy voltam ma mint USA: pihentem.
Jó is volt az érzés ma, amerikainak lenni! Csak Lulo ne utáljon érte :)
Ez szívás...
Múlt héten valamelyik nap a T-Mobil játszotta ugyanezt. Nekem a privátom T-M, még szerencse, hogy a céges Vodafone-ról tudtam magamnak wifit adni :)
Ez a nap nekem kimaradt nagyobbrészt, mert nem voltam gépközelben. Bár így utólag visszanézve lehet nem is baj...
Jelenlegi értékek pénteki zárók körül kis plusz/mínusszal. Úgy látszik az amcsik nélkül nincs élet, illetve mindenki rá van parázva a holnapi kínai adatra.
Érdekes lesz a holnap :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?