Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
attól még a "minden féle mutatok " nem fognak long irányú jelzést adni.
ha egy hosszabb távu " besz " piac alakul ki, és ezt a kezdeti fázist visszatesztelei 10x00-ig , nem lesznek az indikátorok long irányú előre jelzésen.
#167247 "Mivel szeptemberben lesz egy újabb összeomlás így a közeljövőben, 2 héten belül."
Bár nem vagyok sikeres tréder, mint te, annyit megtanultam, hogy előrejelezni két paraméterrel kell: ár és az időpont, hogy mikor éri el azt az index. Tőkeáttétes kereskedésnél pedig az is nagyon fontos, hogy milyen úton.
"Egyenlőre a 10700-10850 sáv van megcélozva.
Az a sáv extrém veszélyes.
Ha eléri azt a sávot egy darabig várakozok mielőtt gigashortba ülök. Attól tartok kis időre megránthatják fölfelé, lefelé hogy elbizonytalanodjon mindenki.
A mindenféle mutatók long jelzést adnak, sokan longra fognak bíztatni másokat, de ismét összeomlás jön. Aztán nagyon sokáig nem lesz lehetőség ilyen jó short beszállóra."
Már raktam :-)
Nem sürgős, nem hajt a chart, legföljebb majd (valamelyik) este megbeszéljük. Min. 2-3 nap, de inkább egy hét, mire következményei lehetnének.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?