Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ti erre élveztek, ezekre a nagyképű dumákra?
EZ EGY DAX KERESKEDÉSI TOPIC, értelmes, egymást segító fórumtársaknak...
Egyébként a stílus maga az ember...
ha érted, miről van szó...
Fiúk nehogy már felhúzzátok magatokat egy ismeretlen nik dumája miatt, MI így szeretünk benneteket amilyenek vagytok - még ha néha kicsit nyersek is- !
Szerintem ez a topik így jó ahogy van, akinek nem tetszik menjen a komolyba, lelke rajta, de TI nehogymá emenjetek !!
hambisok az utóbbi két napban nem tudtak már érdemleges emelkedést produkálni, szerintem ma sem fognak. usa nyitásig/adatokig én személy szerint várok a pozikkal!
Törölt felhasználó2012. 08. 09. 13:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
hát akkor én eddig normális topikokat fogtam ki itt a portfolion :)
Nem volt semmi, az euro próbált felállni a padlóról ahogy most is, de nem jutott csak az exponenciális mozgóátlag vonalaimig és onnan zutty ha 1.2345 ig eljut akkor volt esély fordulásra....És most is pontosan ezt a vonalat érintette 1.2317 en és ismét lökés lefelé...15 percesen nézem MAE5 ös vonallal ha valaki meg akarja nézni érdekes így a mai nap.
Mikor aláztunk nőket? Szerintem soha. Soha nem basztattuk egyik topik társat sem, akár férfi akár nő. Soha nem az itteni nőkről beszélünk (nem mintha sok lenne), hanem a saját életünk szereplőiről, akihez nektek pont semmi közötök. Ahogy ez fordítva is igaz. Akkor meg mi a gond?
Köszi is érte. Sokan vagyunk sokféle ingerküszöbbel. Látod engem az értetlenkedés szinte mindennél jobban irritál. Legközelebb majd beírom, hogy azért esünk, emelkedünk, mert több az eladó, mint a vevő és vice versa :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?