hát ez még egy darabig az lesz hogy a rendszerek próbálnak futni a változás után... FHB-nak pl nem sikerült elkapni a gépszíjat. néhány Standard könyv látszik, a nagyja nem...ilyesmi... szerintem unalmasnak ígérkezik a mai nap, meg a jövő hét eleje.
ex-et meg hagyjad... mi haverok közt csak úgy hívjuk ezt típusú nőt hogy: b*szatlan picsa. ilyen negatív gondolatokkal ömlengeni mindenhol más nem is lehet...ma kicsit meguntam, ezért a durva véleményezésem.
A vevőre azt mondtad az nem áll be a könyvbe, az piacon vesz :D
Nem?
Akkor minek vevőit berakni?
De beraktam neked. Nekem KBCben nem mutatott semmit a vevői, de randomos ezt mutatta vevőin, amit belinkeltem alább.
szerinted a profik nekiesnek az ismeretlennek, vagy kifigyelik mi hogy történik? Te nekimennél így bárminek? hát nyilván az első aukción szinte semmi nem történik... akár még napokig... egymást figyelik meg várják meg nézik hogyan működik.
vegyél inkább kutyát, meg szerezz pasit aki ápolgat... és ne mond hogy ezek vannak, mert akkor nem ülnél itt reggeltől estig...
hánykor vannak az aukciók? minden nap ugyanakkor? mik ezek az időpontok? könyv hánytól hányig látszik előtte? minden papírban ugyanakkor van, vagy változó?
Én 7k körüli vevőt láttam 47ft-on,de egyébként ezek lényegtelen számok,csak amikor írtad,hogy 47ft-on nem kellett senkinek nem értettem miről beszélsz.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?