A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
na itt vagyok, a jövő hetet én is nagyon várom, lesznek meghatározó cégek a palettán az biztos Alcoa, google GE, GP Morgan, na meglátjuk mit hoz a jövő 7.
Kezdődik az esti záróra árazás.
Van egy tippem: 676
igen, az a baj hogy én sem hiszem el... jövő hét eseménytelibb lesz, akkor jön ki sok makro adat. ha azok rosszak lesznek, tényleg limites esés lesz a felesleges emelkedés miatt. legalábbis otp könnyen 4400-on találhatja magát. telko az stabil :) az 730 lesz majd 4000 :)))
Mert még nem hiszem el :) labilis ponton vagyunk most. Bár az irány már tényleg mutatkozik. Kicispici csak a könycsepp :)
679 ig mentünk az imént :))))
667 most úgy fest, máre tényleg nem lesz meg. De én még mindig inogok a repedt lépcsődeszkán. Tök örülök az emelkedésnek, de a másik szemem még könnyes :)
igen, énis csak nézem a grafikont... már az is megfordult bennem, hogy el kéne adnom az otp-met :D 5250-et nincs az az isten aki miatt átvinné :D telkóba meg záráskor beleveszek, hátha olcsóbb lesz. a 667-es ajánlatom ma már úgysem fog teljesülni sztem :D
Törölt felhasználó2010. 07. 08. 15:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
;)
Törölt felhasználó2010. 07. 08. 15:23
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 07. 08. 15:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
jáj te szegény :SS... neked kéne egy netbook, hogy tudd magaddal cipelni, és lásd a mozgásokat....
100%-ra én sem mondom komolyan. Meg ég úgyis több évről beszélek. Ki tudja mi lesz akkor :)
Lehet úgy lemennek az ingatlanárak, hogy egyből kettőt veszek, és akkor az egyiknek a kiadásából fenntartom a másikat :DDD
Na milyen 5let? :D
Áhh nem tuok mást mondani, minthogy de szép ez a grafikon. Túl szép. Valami nem stimmel :) De ha mégis, akkor ... :)
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.