Mai nap rengeteg kérdés alakul ki én ezért kivárok eddigi vételeimet tartom Mol vételben gondolkodtam tegnap de ma eldöntöm (hamarosan kiderül merre), Mtel vételeim megvoltak nem gondoltam hogy ma de ez van. Hatit tartom.
Vigyék,csak mi lesz ha mindenki ott akar realizálni...pilleként száll majd a mélybe...mert nem lesz aki alá álljon..
Lásd mol, ricsi, telekom...kis forgalommal képesek lenyomni...
Úgy látom,otp-ben az eladási jelent, valami kancsi bróker vételinek nézte, és veszi mint a hülye...más magyarázet erre nincs...mert vehetné lejjebb is...de nem...neki csak 700 felett jó....mert hát lesz ez 5000-is....
Nem. Azért támasz mert amikor az indexből kikerült itt rengetegen vettek köztük én is( én dobtam már)Lejjebb a stoppok fogják dobni őket. Szerintem 34500 is benne van a le körben.
..otp-t ész nélkül tartják....mert tudják nincs komoly eladó a piacon,így addig tolják amíg akarják...s majd ma is kikényszerítik az sc.ék zárását, ami megrősíti a kitörést...s ekkor majd megint jönnek a kicsik,akik repítik 4800 fölé....
..talán vezéri parancsra...mert kell a látszat,hogy milyen erős a tőzsdénk...hisz az tükrözi a gazdaságot...csak akkor tudnám miért nem a molt húzzák vissza....ami alulértékelt...
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...