persze shortolom tegnap ota
most ahogy nezem a cuccost eleg jo kis nyeroben van
de nem nagyon dob fel a tema
tegnap pont be akartam nektek ide idezni valami kis lelkesito zenet vagy beszedet es az erdelyi visszacsatolasos horthys videokhoz keveredtem es persze csak rosszabb lett a kedvem tole
az emberanyag az amit kritizalok, nem az hogy nem jobb az orszag helyzete hanem hogy nincsenek vagy csak nagyon kevesen vannak olyan emberek akiket ez felhaborit es tenni is akarnak ellene
tehat hianyzik az a szellem ami a 30-as evek vegen a fel elvett orszagot visszavette mondjuk..
itt meg annyi lelki ero sincs hogy ebbol a kis vicces valsagbol kivakarjuk magunkat meg az orszagot
most megint mondom ha csak a szemelyes problemam lenne hiszen azon konnyen segithetnek na de... az orszag gyerekek... az orszaggal mi lesz...?
en tudok egy belso infot
a rendorsegen ucsorogtem es mikozben vartam hogy feljelentest tegyek hallgattam a tobbi panaszos beszelgetsedt a varoban
mint szinte minden nyilvanos helyen ahol csak hallom ok is az orszag helyzeterol panaszkodtak
az egyik vegul kibokte
addig itt nem lesz valtozas amig valakit le nem lonek... ugy nagyjabol azt gondolom sajnos hogy ilyen szintre jutottunk de ha mar egy atlagos beszelgetes ilyen szintre jut akkor ennel jobb belsos info nem hiszem hogy kellene ami leirja az orszag jelenlegi helyzetet es foleg jovobeni kilatasait....
sajnos mindenhol ezt hallani egyszeru (idezojelben) emberek beszelgeteseibol...
Mike mi a szent szar van veled??? Én nagyon csíplek és nagyon sokat segítettél már az itteni pályafutásomban. Sokat tanultam is tőled és örülök mikor olvasom az írásaidat!
Főleg az elméleteket!
Szóval ne sajnáltasd magad mert így látatlanban mondom, hogy csípem a burádat!!!!
onsajnalat? mire gondolsz?
en csak racionalisan felmerem a magam es kornyezetem helyzetet aztan irok rola neha
az hogy igy latom a dolgokat es tenyszeruen is igy vannak (buktam egy csomo penzt, most megint egy csomot elloptak mert hulye modon nyitva maradt az ablak)
ebbol most van olyan aki valami boldogsagot vagy oromet tud leszurni? :)
ezekből a belső infókból kellene még több, ide a fórumra.
Ki hol dolgozik? :D
Ma short nap van. Nincs tippem, hogy ez már "AZ" az esés, vagy csak egy kis eső nap a nagy rallyban. Egyébként is, lehet, hogy nem is lesz nagy esés, csak egy kis oldalazás, aztán megint up. Vagy visszaesünk a márciusi szintekre. Who knows?
TA alapján azt mondanám, hogy 17300-ig simán leeshet. Ott van egy-két támaszték. A keddi fekete gyertya elnyeli az előtte való fehéret.
a részemről. a délelőtt nyitott shortokat zártam 225-ön. Persze most már látom, hogy nem sikerült az alját elkapnom, de sajna nincs most már időm. megyek a gyermekért a bölcsibe.
További jó kereskedést!
Szó sincs róla.
Nem vagyok én porcelánból.
Szeretnék Neked valami biztatót mondani,mert igy látatlanból is többre tartalak mint ahogy magadról nyilatkozol.
Az Önsajnálat nem jó tanácsadó. Tapasztalatból tudom.
Ha jobban ismernéd az itt lévőket biztos másképp látnád a világot, mert hidd el mindenkinek vannak megoldatlan problémái, még ha nem is írnak róla. Nekem is.
mivel 800ra vártam, így lecsúsztam a beszállóról. Így picit bosszant a dolog, de nem is tudom, háromszor lepattant a 700-ról, nem értem miért vártam 8-ra.
Ez van.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)