Latom, a tozsde folottebb unalmas volt itt egyeseknek :-)
Nem semmi munka lesz kibaszanyasznom a merlegunket ,Buxi :-)
Sly ! Amiert revizori munkaddal nem keszultel el, ezert egy elfenekeles jar neked...igerem addig nem megyek kapalni,mert nem akarom toredezett boru tenyeremml megadni a jussod ! :-)
Kinga , Teged imadunk ! Ha eddig is tettuk, ezentul meginkabb...akinek ez nem tetszik, nyisson maganak antikinga blogot ! :-) Buxinak be is terjesztem ajanlatomat halanknak kifejezul, ami a kovetkezo lenne : Hogy a tobbiek ne mondjak azt, hogy lovat ultetunk alad, ezert en egy sporkocsit tolok alad ....mint befektetes, elsorendu; ameddig hianyoztam, mint latom, az erdeklodok szama kisse megnott, es ezt nem akarminek koszonhetjuk :-)
Buxi, a kovetkezo merlegkesziteskor, a sporkocsi ott lesz elszamolva...vita nincs, vagy lemondok ! :-)
Te JP azt híresztelik hogy elvittek az ufók :)) Örülök, hogy mégsem :)
Törölt felhasználó2008. 06. 02. 07:13
Mindenkit meg lehet -meg tudok - erteni, hogy az amit tesz, csinal, (akcio, reakcio) az az o szemelyes joga. Amit nem ertek, hogy maskent is lehetne tenni a szemelyes szabadsagon belul, ....de megsem ugy tortenik. Hat akkor az isten huzza bele a faszat ! ...gondolom , ez itt mar nem oszt nem szoroz a dolgon.
szegény dlph meg mások --- téves diagnózis
annyi reklámot csináltam neked amiből évekig megélsz
cserébe tanuld a magyar nyelvet
szívesség
szép szó értelmezni is lehet
tanulj ha tudsz
Spade rajongók kávéháza.