aki okt.-ben bevásárolt, nagy valószínűséggel nem kereskedési, hanem befektetési szándékkal tette. szvsz nem fogják most tömegesen kiszórni, csak majd jóval magasabb árfolyamon, amikor már kerestek is rajta. tehát most nem sok vizet zavarnak.
Azért arra figyeljetek, hogy bár a Dow kicsit mínuszos lett, a bankszektor mit produkált!
ABK
1.38
0.39
39.29
BAC
10.84
0.46
4.43
AIG
1.73
0.27
18.49
C
3.31
0.11
3.44
FNM
0.85
0.03
3.66
JPM
34.73
-1.06
-2.96
MS
27.21
0.19
Jó kereskedést!
Napok óta figyelem a hozzá szólásaidat és valós, tehát nem csak éles szem, hanem szakmai értékek is vannak a hátteredben.
Szívesen venném, ha tudnál egy email címet küldeni, mert szeretném Veled a kapcsolatot felvenni.
Senki nem tudja a frankót, de tőlünk jóval többet tud, mert több az infója. Végül is egy nagy brókercégnél van és rajtuk keresztül mennek a nagy megbízások. A hír pedig amit már minddenki tud a piac szempontjából már nem hír.
Nem tudná valaki még nyitás elött elküldeni, vagy felteni egy nyilvános helyre a tegnapi PETIExportos text file-t ("C:") mert nekem kimaradt, és ennek hiányában fals az összes indikátorom, KÖSZI;
buxr@freemail.hu
Ha Egon mindig tudná a frankót, be lehetne zárni a tőzsdét, és a célárai alapján köttetnének az üzletek.
Ha valaki(k)nek továbbra is nagyon kell a papír, akkor teszünk a futikra, mint tegnap, és csak egy törpe (shortos) visszateszt lesz a tegnapi nyitóhoz hasonlóan. A különbség sztem az, hogy kevesebb a kiüthető stop 2950-ig. No, majd meglátjuk. :-)
igen aki beragadt oktobertől az biztos örül egy nullának is ... ámdeha mivel eltelt több mint 6 hónap.... s ezt kibirta .... lehet kibir még jópárat a plusszokért...????
Bár ez az "Adóbevallás 2008" topikba tartozik, de azért megnéztem.
Igen, beírod a buktát a 175a-ba. Aztán veszed a 20%-át, és azt meg beírod a 197c-be. A többihez írj 0-kat.
Bár én csak ennyit buktam volna 2006-7-ben...
Ne tartsatok nagyképűnek, de most olvastam egon elemzését, pontosan ezt írtam le az előbb én is:))
hát ennek örülök:)) szóval fejlődés előtt állok talán:))
OTP részvényesek ide!