Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jahhh, ezek csak sebtapaszok... Az ominózus hétfőn mindent dobtam. Így utólag az Appot most nem bánom, mert nagyon fájna tőle nekem is a fejem. Akkor 920-nál az egyetlen volt, ami pluszt hozott... minden más vastag mínuszban ki lett ütve, vagy el lett dobva... BUXTL is szépen pluszban lenne már, ahogy Ricsi is...
ami nálad van az már a tied 🙂 cbk shorttal hamar rá is lehet fizetni.. én tartom a longot továbbra is, majd célnál meglatom, hogy eladás mellett érdemes-é shortot nyitni.
teljesen jó jobb mint vastag minuszba eldobni a buxtl-t, vagy az ezüstöt kiüttetni, hogy aztán több dollárnyit emelkedjen ja és az appos hintát meg a ricsit már ne is említsük... jó szar eddig ez az április
A legjobb társaságban vagy ,hangosan szoktál magadnak válaszolni,mert ha még nem,akkor nyugi :DDD vannak fokozatok :)))) Reggeli nyitás után daxliban volt egy short,majd zárás után long .Most partvonal és napsütés élvezet,mert 2 nap múlva újra viharos idők jönnek,mindenhol....
Törölt felhasználó2025. 04. 22. 12:37
:)))) Mindjárt ébred Trumpli és megcsinálja nekünk a hangulatot délutánra
Nyugi Beze! Ahogy írtam is Neked, ez egy spekulatív dolog volt az Appban szerintem. Persze értem a frusztrációdat, félre ne érts. Ettől még véleményem szerint jó helyen van a pénzed. Nekem jelenleg 1db pozim van. Nyitottam reggel egy CBK shortot, és itt ülök előtte, hogy egy kis aprót végre zsebre tegyek belőle... Az elmúlt két hét engem is rendesen megborított ismét... :/
Jelenlegi helyzet a piacon:1. A részvények esnek, mivel a kereskedelmi háború eszkalálódik.2. Az amerikai dollár zuhan, mintha a kereskedelmi megállapodások közeliek lennének.3. Az olajárak úgy esnek, mintha egyáltalán nem várnánk kamatvágást!4. Az arany ára úgy emelkedik, mintha az idei kamatvágások már elindultak volna.5. A tech részvények úgy esnek, mintha máris recesszióba került volna az USA ...6. Az állampapír hozamok úgy emelkednek, mintha az USA gazdaság erős lenne ...A piac már nem tudja, mit higgyen.A piac szinte óránként foglalkozik az egymásnak ellentmondó szalagcímekkel.Ennek eredményeként a befektetők vonakodnak az esés megvásárlástól, és a hangulat teljesen elromlott.A következő hetekben akár még nagyobb volatilitás jöhet majd.
nem nyitok semmit, fortyogok az app miatt...még a richterből is adtam el meg a kiütött certik árát is odavittem...amit összegyűjtögettem nagy része szerencsére 800 alól van de van azért 800-1000 közt is jópár vétel...jobb lett volna most venni és nem az elmúlt 2-3 hétben mondjuk...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)