Tudom ezt írtam az előbb, hogy már mondta, hogy rá fog emelni az Mátraira. Nagyon remélem hogy mihamarabb.. Minden perc késlekedés azt eredményezi, hogy később fogja termelni az áramot. A napenergiás fejlesztéssel pedig lehetne mindenkinek villognia, hogy itt van tessék zöldek vagyunk. Én egyébként pakssal és a napenergiás fejlesztésekkel is egyetértek, egy ilyen mix nagyobb stabilitást ad mintha csak zöldből termelnénk energiát.
Ez szerintem bármelyik nap meglehet. Valószínű már megvan csak még nem jelentették be hivatalosan. A honlapon is kint van már meg most is megy már a munkacsoport.... Ez biztosan megvan csak hivatalos közlemény nem jött még ki.
Igen mi is nagyon szeretnénk.. például hozhatnának végtelen mennyiségű napenergia panelt a Mátrainak, hogy ne kelljen importálni az áramot.... 15% marginnal megy az üzlet miközben az átvételben most 0% kockázat van.
+ 1 - látjuk hogy csúszik a paks ami a KPRIA miatt annyira nem jó.... Viszont az Erőmű oldaláról nagyon jó.. Akármekkora kapacitást is építünk azt fel fogja venni az ország mivel akkora hiány van saját termelésű villamosenergiából. Konkrétan a világ minden pénzét rá lehetne tolni Mátrai erőmű + Mátrai naperőmű fejlesztésre... mert 100%hogy megveszi az ország a kapacitást.. és nem rövid távon hanem legalább 2030-ig. Nem véletlenül lett belengetve a nyilatkozatba hogy az erőműre még rá fog fejleszteni... Azonnal rá kell tolni amennyit csak lehet!!!
OPUS Global Nyrt.