Úgy tűnik, a kormány rendkívül gyorsan reagál arra a helyzetre, hogy a reklámadóról szóló törvény alig három hete elfogadott verziója szerint az RTL lényegesen kevesebb adót fizetne. L. Simon László fideszes képviselő ugyanis törvénymódosítást...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=200756
A bevételeket meg szépen kiszervezik a cégből... gyártásben külföldön lesz döntő részben és a reklámot is külföldön fogja megrendelni a multik anyja ;)
hamár fordított adóval akarnak skalpolni a bűnözők...
... ezt kivédik egy évre a maffiózók azzal hogy nem az aktuális árbevételt nézik eredmény helyett, hanem a múltat...
a kommunizmus legsötétebb éveit idézik ezek a módszerek
Remélem erre az anyacégnek egyrészt otthon is meglesz a válasza, másrészt betol ide annyit pluszban, hogy olyan hiradó, meg oknyomozó anyagokat produkálnak, hogy megreccsentik ezt a félázsiai kormányt.
Szerintem a világon nincs még egy ennyire egyetlen cégre szabott adó...
- Már eleve a konstrukció első verziója testre lett szabva.
- Majd gyorsan módosították, mert így a már holdudvarhoz tartozó 2. legnagyobb céget is erősen érinti (mégha messze nem annyira, mint a piacvezetőt, hiszen az egyikre vonatkozik a 2 legfelsőbb kulcs, a 2. csak a harmadik kulcsban érintett).
- Ezután kiderül, hogy a hatályba lépett törvény alapján bár jövőre már igaz, amit az első két pont alapján kitaláltak, de idén még nem (figyelem! félévnél járunk és IDEI, SÚLYOS, ADÓ kérdésről van szó), ezért aztán 3 nap alatt lesz olyan új törvény, ami az egyikre érvényes, a haverira nem.
Ilyen nincs egy jogállamban. Ez már rég egy banánköztársaság (banán és megfelelő klíma nélkül) vagy félázsia...
Ez a félig kisebbségi ,félig nem is tudom milyen származású tróger teljesen elvette az ország többségének minden élni való kedvét .Folyamatos szerencsék tömkelege és töménytelen bérenc és stróman játszotta a kezére a töménytelen ellopott állami forrásokból ömlő pénzt és óriási lassan már növelhetetlen hatalmát .Nem csak ő a vétkes ebben a dologban ,hanem azok is akik ebbe a játékba amit a pénz és hataloméhség a kleptomániával párosulva kialakult, minden egyes bűntárs,a legkisebbektől a legnagyobbakig.
Én örülök, hogy ez a Mélymagyar Szittya kormány húzogatja az oroszlán bajszát, remélem felébred.
Másodsorban pedig ennek hatására végre, normálisabb, tényszerűbb híradókat láthatunk az RTL-en.
orsós valószínűleg már akkor is egy szemét volt, ilyenre nevelték...a könyöklést, letarolást, kicsinálást hozta otthonról....sajnos ehhez hatalmat is kapott...más zsarnokok is megbuktak, ő is meg fog egyszer....számomra az a nyag kár, hogy nem a történelem könyvekben olvastam róla, hanem az életemet teszi tönkre, a véremet szívja...
Itt a reklámadó-módosító: mégis sokat fizet az RTL! (2.)
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=200756