Topiknyitó: Sigorszky 2012. 01. 03. 19:42

Bajnait vissza miniszterelnöknek!  

Népi összefogással le kell váltani a kormányt. Ezt az évet sem bírja így ki Magyarország, nemhogy még két és fél évet nyakunkon a FIDESZ_KDNP hazug törvénygyárával. Nem ezt akartuk, nem erre kapták a kétharmadot!

CSATLAKOZZ!

Minden jó érzésű honpolgár részvételére szükség van!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SaschaBraun 2012. 01. 04. 18:29
Előzmény: #94  Törölt felhasználó
Hát, a szocik nyolc évig csinálták, hogy fölvettek egy kis hitelt, szétszórták, aztán fölvettek mégegyet, aminek a felét szétszórták, a másik felét az első kamataira költötték és így tovább...úgy is szépen eltelt az idő.

Nyilvánvalóan én is érzékelem, hogy az ország jelen állapota nem pont ideális és van némi feszültség a rendszerben. De hadd szurkoljak már azért, hogy az elmúlt 10 év során először úgy oldjanak meg egy problémát, hogy az nem jár újabb hitelfelvétellel. Még úgy is, ha most kicsit verik az asztalt nyugaton és visszasírják a régieket, akik szó nélkül és hálásan írtak alá minden hitelszerződést, amit az orruk alá toltak.
szivacs
szivacs 2012. 01. 04. 18:19
Előzmény: #96  Sigorszky
Bocsi, ha félreérthető volt...úgy értettem vidéken laksz és ezt tapasztalod másoknál?
Mivel pesti vagyok, nem tudom, mennyire jellemző ez, azért kérdezem.
Számomra is felfoghatatlan egyébként, hogy a "háztáji" gazdálkodással mennyire leálltak azok is akik megtehetnék, hogy némi zöldséggel, gyümölccsel ellássák magukat, neadjisten pár csirkét, tojót is tartanának, mint egykor.
Én pesti létemre kis kertben is meg tudom tenni és részben spórolni tudok vele, részben tudom, hogy miből van a kaja amit eszik a családom.
Írtam erről sokszor, (kert)városban sem nagy ügy, faluhelyen meg végképp megvalósítható.
pampa 2012. 01. 04. 18:15
Előzmény: #93  Sigorszky
" Faluhelyen a férfinép benn ül a kocsmában (munkanélküli, de a kertjét se műveli meg, csak a segélyt várja), megbeszéli a politikát, miközben megissza az aznapi adagot, aztán szépen hazamegy lefeküdni, de előbb eltángálja az asszonyt, mert az ugye verve jó..., na ennyire szorgos és értelmes nép a magyar."

Ez az a réteg akit a liberálisok teremtettek....

Van egy másik réteg aki dolgozik, odahaza is dolgozik, neveli taníttatja a gyermekét befizeti az adót és a járulékokat.
És elvárná, hogy a befizetése idehaza hasznosuljon.
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 18:12
Előzmény: #95  szivacs
nem rólad beszélt baszod../ tök magyarul

akkor te miért kezdesz személyeskedni?

/aztán meg ágálsz majd ellene ha a nyakadba kapod a szart -csőstöl

ej szivacs
Sigorszky 2012. 01. 04. 18:11
Előzmény: #95  szivacs
Te főprovokátor, most lett elég belőled, a cinizmusod égig ér, nem tárgyalok veled tovább.
szivacs
szivacs 2012. 01. 04. 18:07
Előzmény: #93  Sigorszky
Saját tapasztalat?
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 18:06
Előzmény: #89  SaschaBraun
hátha nincs senki .., akkor hagyjuk

hadd csináljon orbán azt amit akar

akkor az egyik fele továbbra is kiviszi a lét , a másik fele meg neki adja

így is telhet az idő ...
Sigorszky 2012. 01. 04. 18:05
Előzmény: #86  szivacs
Gondolod, h én vagyok a szondaipsos? Nem tudom. Csak abban vagyok biztos, hogy egy ország nem épülhet pusztán az elutasításra meg a közömbösségre. Faluhelyen a férfinép benn ül a kocsmában (munkanélküli, de a kertjét se műveli meg, csak a segélyt várja), megbeszéli a politikát, miközben megissza az aznapi adagot, aztán szépen hazamegy lefeküdni, de előbb eltángálja az asszonyt, mert az ugye verve jó..., na ennyire szorgos és értelmes nép a magyar.
szivacs
szivacs 2012. 01. 04. 18:04
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
Éljen a Nemzeti Szabadelvűség!
link
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 18:00
Előzmény: #89  SaschaBraun
A baj az, hogy én baromira nem vagyok liberális, sőt kimondottan ellenszenves számomra az az eszmerendszer(nem a 19. századi, hanem a mai). Te viszont felcserélted a hazát vezéreddel. Arroganciából pedig úgy látom nem kell korrepetáljalak.
szivacs
szivacs 2012. 01. 04. 18:00
Előzmény: #82  SaschaBraun
Ugyan már! Sokkal megbízhatóbb szagértő lesz amikor visszajön a kiképzésről, mint amikor kiment...
link :-)))
SaschaBraun 2012. 01. 04. 17:55
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Akárcsak nálad, barátom :) A liberálisok legnagyobb téveszméje, hogy azt hiszik, ha másokat lehülyéznek attól ők okosabbak lesznek. De ez csak egy illúzió, ami kizárólag a saját kis belső világukban állja meg a helyét. Ettől lesznek aztán beképzeltek, arrogánsak, mindentudóak. És állítják teljes magabiztossággal, hogy Magyarország többé nem köztársaság :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 17:54
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
Eddig nem gondoltam, hogy középtávon reális az államcsőd veszélye, de most hogy Lázár azt mondja nem lesz, elgondolkodtam...
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 17:51
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Lázár János: Leghamarabb nyáron változhat a kormány összetétele[origo]|2012. 01. 04., 14:47|

"Nem lesz államcsőd" - jelentette ki az fn.hir24.hu-nak adott, szerdán közzétett interjújában Lázár János, aki szerint egyelőre nem lesz személycsere a kormányon belül. A Fidesz frakcióvezetője azt mondta, a párt 2014-ben is Orbán Viktorral fut neki a választásoknak, aki szerinte "ma az egyik erőssége Magyarországnak".

link

aúúúúúúúúú. na, igy kéne csontig nyalni az imf-nek.

erőssége. miben is?
szivacs
szivacs 2012. 01. 04. 17:51
Előzmény: #80  Sigorszky
Mondd, szerinted a választók kit választanának?!
link
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 17:49
Bámulatos, mire képes nálad az agymosás...
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 17:49
Hát akkor csak menjen minden a maga útján Szása, végülis nem olyan nagy baj az, ha csődbe megy az ország....
(Jó jelnek látom, hogy megjelentek itt a fidesznyikek.)
Sarpac
Sarpac 2012. 01. 04. 17:47
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
Hát amíg egymás haverjait teszik be a parlamentbe csak szarabbnál szarabb jöhet!
SaschaBraun 2012. 01. 04. 17:42
Előzmény: #1  Sigorszky
Bajnait vissza! Szuper ötlet! Rögtön ki is lehetne tenni Viktort a dolgozószobájából, ott lakhatna az IMF delegáció, meg egypár "londoni piaci elemző", akik minden reggel szépen átnyújtanák az aznap megszavazandó törvényeket. Ugyanezzel a lendülettel akár azonnal le is mondhatnánk az ország minden nemzeti vagyonáról, megfelelő alázattal, és javaslom, hogy a következő 99 évben fizessünk az USA-nak, az EU-nak meg az IMF-nek valamiféle jóvátételt, kárpótlásul azért a tolerálhatatlan, fasiszta mentalitásért, hogy szégyenszemre megpróbáltunk szuverén államként működni. Továbbá minden külföldi újságírónak és bloggernek biztosítsuk a lehetőséget, hogy tetszése szerint egy fekete filccel kihúzhasson számára nem tetsző részeket bármely magyar törvényből.
Törölt felhasználó 2012. 01. 04. 17:35
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
Egyetértünk...

Topik gazda

Sigorszky
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek