Zazie90

Regisztráció:
2018-06-11 13:37:05
Hozzászólások száma:
240
Utolsó hozzászólás:
2019-03-05 13:48
Pontok:
Tapasztalati: 1
Aktivitási: 3
Népszerűségi: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-02-19 20:40-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-03-15 14:16-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-03-05 13:48:01
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #37246
Haha... Olvasd el amiket küldtem, hogy legalább valahogyan tisztában lásd hogy mi is történik a lakáspiacon. Vagy mehetsz a Pancser Squad os dumaval hogy minden szar mert az Orbán...Csak kicsit fárasztó ám atporgetni a sok vesztes hozzászólást amíg valami értékhez ér az ember...
2019-03-05 12:03:34
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #37241
Pancser Squad nagyon zsong ma... Hahahahaha
Szerencsére nem csak a loser-ek bizseregnek hanem a jövő is...
https://m.portfolio.hu/ingatlan/varos/ennyiert-epulnek-oktatasi-epuletek-magyarorszagon.316231.html
2019-03-03 17:14:08
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #37068
Az előbb nem értettem miért írtad nekem hogy lakasarnovekedes lessz. Én is így gondolom, ha viszont csak konfirmacio jeleként akkor viszont már értem:)
Hagyd a Pancser Squad -ot... Sok értelme nincsen, hiszen csak idegesíteni akarnak...
2019-03-03 17:11:40
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #37067
https://www.google.com/amp/s/index.hu/kulfold/szevasztok/2019/03/02/stockholm_svedorszag_hazakoltozes_daniel_anita/amp
Olvasd el kérlek és mond meg ebből neked mi jött le.
Lajos hasonlóak vagyunk, életkorban, energiában stb. Ami a különbség mégiscsak pár év nálam van plusszban meg azért nálam már 20 év külföldi élet plussz már azért párszor lényegében megkerültem a földet. . Próbáltam megismerni pár 1000 magyar emberi sorsot szerte a világban.. igazad van réteg mitnha elbeszélnenk egymás mellet, de szerintem pár és te is kicist máshogy látsz dolgokat.
Amit belinkeltem az is megint egy másik sors és elgondolás. Indexes, szóval nálad is bevállalhato... Olvasd el gondold át írj erről...
2019-03-03 09:56:55
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #37036

Azért akartam hogy olvasd el a a cikket mert azért megmutatta hogy egy részt N lehet két bruttó fizetést összehasonlítani és azt mondani hogy valahol 2.5 szor jobb az elet mert 2.5 szor magasabb a bruttó.
Egyrészt emberek különböző életkorban és szociális helyzetben más fajta gazdasági ösztönzőkkel/és általános szituációkkal találják magukat szembe. Nyugat európai reprodukciós ráta nem hiába nagyon alacsony. Pld az említett 1000 fontos havi óvodai díj egy gyerek után egyszerre jobbá teszi a magyar keresetek ebben a cohort- ban. Vagy vegyük például a a lakások bérleti és netantalan megeveteli árát. Az mekkora terhet ró a családokra. (A ksh-s meg egyéb statisztika fals lessz mert egyrészt nem meri a teljes valós lakosságot másrészt nem látja a tényleges kereseteket + abban cohortban ami fontos lenne (gyermektamogatas adócsökkentéssel pld ) nem mutatta az adatokat. Habár ha valahol mintha láttam volna adatokat erre is.
Másrészt nem csak az ado politika de maga a gazdaság is az immigracio magas fokon tartására rendezkedett be. Itt említenem meg hogy pld sok német cikkben amiben Magyarországrol meg Orbán politikajarol írnak (természetesen negatívan) ott a comment szekcióban eléggé nagy többséggel meg eléggé keményen viszont azt lehet látni hogy a támogatottsaga meg pont az Orbán felé vizionál van.
Alapblog mint hivatkozási pont a múltban:
https://alapblog.hu/migransok-nelkul-mukodeskeptelenne-valik-nemetorszag/
Pont ez az amit mondtam... Hogy a németek mindig kocost később de hatalmas slunggal ugornak bele dolgokba. Mint pld multikulti aminek eléggé komoly negatív hatása is van. (Brexit, bűnözés, szociális jóléti rendszer fenntarthatatlanná válása, közérzet romlása)
Azt is megírtam hogy nagyon nemzetközi a család és az ismeretségi kör és nagyon sok pelda van Magyarországon boldog életet élő külföldiekrol. 
Azt nem tagadom, eddig is megírtam hogy sok fiatalnak tesz jot es majdhogynem szükséges is egy rövid ideig külföldön ismerkedjen idegen kultúrákkal és hogy megerősödjön mentálisan is. (És sok esetben pénzügyileg is sikerüljön elindítani az életet)
De viszont a Magyarország=Mordor kijelentésekkel nagyon nem értek egyet. És sajnálom azokat az embereket akiknek ennek felismerése túl sok időt vesz igénybe és ez miatt szenvednek...
Igenis természetesen sok minden lehet  és jobb is külföldon. Ott azért nem volt pld Gyurcsány, vagy a szovjet unió is kivonult 55ben.. sőt a kommunista/internacionalista  szemlélet sem pusztított 40+ évig. De ezek a hátrányok most előnyök lettek. Internet fejlesztésben 5G-s jövő technológiaban dobogós helyen vagyunk globálisan. Emberek többsége nem szavaz idiotakra mint Gyurcsány, vagy Trotsky-ita féle lösungokkal operáló pártokra. Igenis van itt 4-5. % ős növekedést elerő gazdaság meg professzionális gazdasági és politikai irányító csapat.
Ne a mostani idillikus kis nemet városkába vedd alapul ha a jövőbe tekintessz. Hanem nézd meg az irányt ami fele megy. Angliat reteknek hivod pedig ez az irány Németországban turbositva. Nem Hansi bácsi lessz hamarossan akinek gyönyörű a kertje/haza aki megáll és felveszi a szemetet aki pontosan fizeti adóját es pozitív tarsalmi szerepet vallal hanem pld Mohamed aki úgy tanítja 6-7 gyereket hogy te alsóbbrendű vagy a szomszédban, adót nem fizet hiszen főállású szülő, a lakást kapja az önkormányzattol te meg fizetés az adót.
Majd amikor nyugdíjas vagy ezek az eltartott gyerekek majd rajtad gyakorolják a kiutos játékot amikor moged settenkednek es kiutnek... Jó esetben..
Stb...
Természetesen nem feltétlenül ez lessz de a Londoni Angliai Párizsi Francia Olasz retek nem intő jel arra hogy azért nem mindnek halad a jó irányba? Ha még igen nem kellene azért b tervnek is lennie? Most még főleg neked olcsó a balatoni/Budapesti/Soproni ház :)
2019-03-02 12:14:00
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36985
Az hogy elkezdenek ott is valamit. Mert nagy a potenciál. Be kell rúgni a motort :)
2019-03-02 12:12:50
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36984
Lajos elosszor azért olvasd végig a cikket mert azért sok mindnek  t jól ír és nem akarom ugyanazt ismetelni. London Párizs etc... Retek hely... Németország mindig ugyanazt csinálja csak kis megcsúszassal és sokkal komolyabban mint más nyugati országok. Ezért a retek meg ez az kontroll nélküli multikulti eléggé gyorsan viszi le a színvonalat...Mivel nemzetközi a család és az ismeretségi kör meg kell valljam pont én nem vagyok jó megkérdezni a külföldiek Magyarországra telepedese mivel hotel tulajdonostol, balatoni villába koltozo cegvezeton át magyar cégnek Pesten dolgozoig sok embert és sorsokat ismerek. Megmondom őszintén kevesebb magyar sorsot ismerek itthon mint külföldit...Mielőtt vettem volna lakásokat tudod mit csináltam? Elmentem metróval 9-13kerulet között. Csúcsidőben meg azután párszor. Megnéztem az embereket hallgattam ki mit mond mit beszél. Nagyon sok külföldi fiatalnak kaptam el beszélgetéseit pld. Ezek többsége munkába jövet menet volt lalaskulcsokat csorgetve. Lehet beszélni emberekkel ismerősi korodben is biztos van jobb cégeknél valaki aki megerősíteni tudja hogy hányan is dolgoznak ott.Persze azért nem akarom túl rózsaszínűre festeni a dolgokat. De pont ezért lenne jó ha elolvasod a cikket. Nagy különbség van ám nem lehet bruttót bruttóvak csak úgy összevetni.Van itt egy fiatal srác hasonló hozzád. Zsolt90 MSc vel mondta milyen jól el minden ismerőse akik kinnt élénk. Persze magas fokon képzett hiányszakmában mindenhol jó élet van. Magyarországon is jól élnek a mérnökök.
Viszont vannak ilyenek is ezek is a tarsadalom részei.
https://www.hartlepoolmail.co.uk/news/the-standout-moments-from-the-final-episode-of-skint-britain-friends-without-benefits-1-9620446
2019-03-02 10:53:44
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36977
Azt a részt már régen kinéztem magamnak.. van egy kis Canary Wharf vibe-ja. Nagy potenciál...
2019-03-02 10:47:29
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36974
Bérből és fizetésbol elők átlagkeresete... Szóval ha az összes Katas/vállakozó keresete is benne lenne mint más országokban mert igy a fuvarostol a kőműves én át a fodrászig senki nincs benne. Még ha nem a minimálbéren bejelentett pincérek meg ugy igazandibol mindenkinek a fizetését vennék számba akkor nem lenne ekkora pofára esés a valóságtolnagyon messze lévő adatokkal handabandazni.  A lakossag vagyon gyarapodását meg az üzletek forgalmat nézi az akinek ez fontos pénz csinalashoz a Pancser Squad meg csak olvassa a főzött statisztikákat....
2019-03-01 19:59:07
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36910
Erre válaszolok mert megérdemli!
Ügyes vagy gratulálok! Látszik hogy van jó elképzelésed, megértetted a piacot és legfontosabb hogy felgyurted az ing ujjadat és tettél azért hogy megvalositsad mindezt! 
Ez a megtestesült eszenciaja a "jó fajta" kapitalizmusnak ami az országot és személyt előbbre viszi. 
Te is pont azt bizonyítod be hogy lehet csak akarni kell! 
Itt az kellene a kérdés nem lenni higy hogyan csináltad én hogyan tudnám ezt magamra vonatkoztatni és megcsinálni. Lehet látni aki ezt kérdezi az is egyszer megcsinalja!
A piaccal kapcsolatban még úgy érzem Magyarország elkezdett bizseregni-pezsegni. (Orbán beszéde is most konfirmalta ezt meg a legszemellenzosebb idióta nak)
Nyugat nagy része most el van keresi és el van foglalva identitás politikaban errefelé meg nagyon jól tudnak fókuszálni (V4-ek) 
Szó mi szó, aki ma akar az elérhető dolgokat. Hajrá magyarok!
2019-03-01 17:54:06
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36890
Én 3 éve olvasom jobban a portfólió-t meg az ingatlanos fórumot. Ezalatt 0.5 millió euróval több vagyonom keletkezett magyar ingatlan befektetésekből. 
Meghallgattam a sikeresek hogy csinálják atgondtam én is hogy nekem a legjobb. Egy két befektetési stratégiàt itt is megosztottam. Okos tanult belőle. A Loser-seg netovábbja viszont amikor sikertelen emberek zagyvasagokkal próbálnak másokat lefarasztani, idegesíteni etc... Különbség csak az hogy az idő a sikeres embereknek dolgozik a többi meg anyu pincejebol írogat.
Haters gonna hate, fuck'em
2019-03-01 17:42:17
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36888
Azert van ilyen csend mert a Pancser Squad átvette az uralmat itt. Egész nap ingatlanpiachoz nem köthető, értéket nem adó zagyvasagokkal farasztanak mindenkit. Bravo! 
2019-02-27 15:44:36
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36655
Hát ha az bizonyos vadidegen mérgezi itt az ingatlan fórumot, személyeskedik, sérteget embereket, majd feljelentget mindenkit, közben még el van ájulva magától mint a népet oktato mester..... jah igen.. ennyit megért.. 
2019-02-27 15:17:00
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36640
Mas Seduction,Múltkor írtad hogy azért ez a neved Mert Mass Education vagyis a tömegeket akarod (ki) oktatni.Így csak szeretnék szólni hogy eléggé Kunhalmi -s a stílus mert Mas(S)Seduction ahogy írod az teljesen mást jelent. (Az erotikus kép sem segít)
seductionDictionary result for seduction/sɪˈdʌkʃ(ə)n/Learn to pronouncenoun
  1. the action of seducing someone."if seduction doesn't work, she can play on his sympathy"
    synonyms:persuading someone to have sexual intercourse, taking away someone's innocence

Csak gondoltam szólok hátha nem vetted ezt észre...
2019-02-27 14:49:14
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36626
Ilyeneket itt ne mondjal mert a Pancser Squad megmagyarázza hogy ez nem így van...
2019-02-24 23:34:53
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #36080
Mamoka, en is Airbnb-re fogom kiadni az egyik lakasomat. Újépítésű a Hősök tere mellett. (Családi/baráti hasznalat plussz Airbnb.
4-600 at írtál de milyen lakásra vetítve? 1-2 szoba? Ossz vetve hosszú távú kiadásnak mennyi lenne a viszonyitasi alap? 

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE