Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 06. 20. 10:29

egis topik  

remélem jó lessz
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:35
Előzmény: #43279  Törölt felhasználó
#43280
Meggondoltam magam. Hízeleghetek? ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:30
Előzmény: #43278  Törölt felhasználó
#43279
Az ne akarj lenni :)))
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:29
Előzmény: #43276  Törölt felhasználó
#43278
Ellenséged lehetek? ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:29
Előzmény: #43274  Törölt felhasználó
#43277
Gyere Te is ! ...fel se fogtok tűnni a tömegben :-)
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:25
Előzmény: #43275  Törölt felhasználó
#43276
Nem leszel a barátom ...
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:24
Előzmény: #43274  Törölt felhasználó
#43275
Rántott szemöldök...ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:23
Előzmény: #43273  Törölt felhasználó
#43274
annyit beszéltek róla, megkívántam :)))
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:23
Előzmény: #43272  Törölt felhasználó
#43273
Szemöldököt...ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:22
Előzmény: #43271  Törölt felhasználó
#43272
Én legalább 1-1,5 óráig főzöm, annak ellenére, hogy a fejtett babnak nem kell ennyi idő...
Jót tesz neki :-)
Kövezel még? Mit ragasztasz?
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:19
Előzmény: #43270  Törölt felhasználó
#43271
Amiben hagyma, fokhagyma van, rossz nem lehet! ÐÐÐ
Tárkony nekem is van kerti, nem is kevés...
Köszönöm. Balmecet finyom! ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:17
Előzmény: #43269  Törölt felhasználó
#43270
Nálatok ez a mai menü ?
...mutatós lehet :-)
Kéred a babl.receptet?
Saját...nagyon egyszerű, de nem szabad lenézni, ki kell próbálni:-)
Először is fejtett babból van, nem szárazból... sok hagyma belekockázva, és rengeteg friss tárkony...vagy üvegben van nekem eltett saját is, az is jó, de a száraz bolti nem jó..szóval sót bele, és főzni...főzni...főzni...
Gyakorlatilag a hagyma sűríti be annyira, amennyire kell...
ha a bab puha, kész...
Tálalás előtt még pici friss tárkony bele, hogy illatozzon..
Illatozik is :-)
Lilahagymakarikák, nagy tálkában, balzsamecettel, másikban csak sóval... Mindenki választ hozzá... jó sokat :-)
Ízleni fog :-)
Másnap még jobb... csak addigra mindig elfogy :-)
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:09
Előzmény: #43266  Törölt felhasználó
#43269
Bableves recept? ÐÐÐ
Tükör tojás imitátor: meszet kevés vízzel elkeverünk, bele csipetnyi gipsz. Kötés előtt félbevágott citromokat (tetszés szerint) héjukkal felfelé rádobunk. Cementtel és homokkal fűszerezzük...ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:08
Előzmény: #43266  Törölt felhasználó
#43268
így alakult, ez van :))
Ma kértem ebédet, csak nem kaptam :DDD
Én mindent megtettem, igazán nem rajtam múlt :DDD
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:08
Előzmény: #43264  Törölt felhasználó
#43267
finom, de husi nics benne...tárkony viszont friss..a kertből :-)
Ha így is jó, gyere, jut Neked is...:-)
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:06
Előzmény: #43261  Törölt felhasználó
#43266
erről már kifejtetem a véleményemet, nem szidlak nyilvánosan :-)
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:05
Előzmény: #43263  Törölt felhasználó
#43265
:DDD
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:03
Előzmény: #43258  Törölt felhasználó
#43264
Tárkonyos bableves érdekelne...ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:02
Előzmény: #43261  Törölt felhasználó
#43263
Pizzafutár? ÐÐÐ
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:02
Előzmény: #43260  Törölt felhasználó
#43262
Kiveszem a füldugót, pillanat....Ð
Törölt felhasználó 2010. 04. 07. 12:01
Előzmény: #43258  Törölt felhasználó
#43261
sehogy, ha jól számolom, ez a 6. nap, hogy cigin és kávén meg iváson (nem alkohol) élek, meg kb megettem 10 dkg pisztáciát azóta.
Mostmár nagyon ennék...

Topik gazda

ede
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek