Épp elég csapás lehet a környezetednek elviselni egy ilyen ideggyenge nőszemélyt amilyen te vagy.
Szerencséd hogy nincs egy igazi férfi melletted (ha már apád nem volt), az talán egy két pofonnal megnevelhetne, bár lehet rajtad az se nagyon segítene már.
maradok "közönséges", nyugi mivel nem vagyok az és dlph- famo barátnődnek a kurva anyját -:) érthető, elég közönséges -:)
kkinga
és a számra nem veszem akkora, hülye nulla picsa, akit a férje is kiröhög egy józan pillanatában.... eddig is egyetlen erénye az volt hogy VELEM FOGLALKOZOTT -:))) neki nincs más lehetősége
Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nő közönséges!
Kedves kkinga, nem a kocsmában vagy és nem is az utcasarkon, légyszives ehhez próbáld meg picit tartani magad.
Lehet hogy sokan nem írunk a fórumba, de azért erősen zavaró, hogyha egy "hölgy" útszéli stílusba elkezdi szídni más őseit. Szvsz.
(ide is bemásolom, bár minek???)
mi furcsa, Buxer? K-mezon néven léptem be, és a dlhp miatt a genesisben kitört a parasztforradalom, hogy BB KLÓN vagyok, akkor VÉGÜLmegadtam az iwiw elérhetőségemet (lehet hiba volt DE TÖBBEN KÖVETTEK, pl. Merc. stb....), hogy sem ffi nem vagyok, sem BB, utána, megismerték a valódi nevem, de kizártak.... így most mi értelme lenne picimanókának hívatnom magam....-:ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Spade rajongók kávéháza.