gyógyítani kell?
ajaj…
szerintem is beteges ha egy diliflepnis apenia dolorosa liba
telemocskolja a fórumot
és ehhez mások asszisztálnak
vele szemben is becstelen
ha hercegbe a lovon reménykedik
egy szerencsétlen öregecskedő görcshalom
famokám szép, de te irigy vagy és gátlástalan, maradj a "kis" fenekeden autócskáddal gyerkőcökkel.... gonosz -:) és most menj sírni a támogatóidhoz, hátha meghatsz vkit....
spade
kikekülted a választ
linkeld már be milyen csaj vitáról volt szó
mert ennek nyomát sem találtam
védenced megint magától orrolt
boldog és hosszú házaséveket (-:
Spadenek köszönöm, és nem kell rajongani értem -:) de megint mind velem foglalkoztok, amit írtatok rólam az még inkább nem volt szalonképes, csak mert új voltam, ronda dolog és famo irigy, és futtatja magát és nem szép csak rivalizál, kösz nem, most hirtelen megjelent itt, ahol eddig nem dlph betege vagy barátnője
Spade,
Kingáért lehet rajongani - hiszen biztosan jó nő - de a természete és viselkedése nem szalonképes ezen helyen, semmilyen szempont szerint ...
Ha én - mint önző állat - tudok seggrészegen normálisan kommunikáni veletek akkor egy józangondolkodású hölgytől ez talán szintén elvárható ...
Azt pedig, hogy ki, kinek szól be azt nem korlátozhatja senki, legfeljebb tolerélhatja, kommentálhatja ...
;)
AZ állításom indirekten az volt hogy ahol most vannak ott totál alkalmatlanok....
ps.: nem azt kértem hogy rajongjatok érte, hanem ne szóljatok be azt hiszem ez tolerálható kérés, és azt is mondom h csajok vitájába ne szóljunk be mert ohatatlanul más a súlya ha csaj mondja a másikra h qrva mint ha pasi teszi ugyanezt...szerintem.
Egyetlen apró hozzászólásom lenne: egy apró pillanatra sem éreztem megalázónak amit Kinga rólam bármikor leírt.
Először megdöbbentett, értetlenül álltam az egész előtt..mára már csak szánom őt.
A véleményem annyi, hogy egészen egyszerűen nem kell róla tudomást venni. Sajnos pénteken ez nem ment nekem, de azért ez a véleményem.
Mit lehet mondani például arra, amikor ő kijelenti hogy én Csúnya vagyok!? könyörgöm, soha az életben nem látott.....
Szóval szerintem mindenki fordítsa az energiáját valami sokkal hasznosabb, és kellemesebb tevékenység, vagy személy felé.
kedves spade
nincs vitánk kingucin kívül
a lovagot játszod értem
csak azt nem értem hogy mindig őt védelmezed aki másokba ok nélkül beleköt
mást senkit
olvastad a sok mocskot amit leírt?
olvastad amit írtam?
ja hogy esküvő lesz sok boldogságot a főnyereményhez DDDDDDDDDDDDDDDD
kristálytiszta logikáról írtál ma
ha neked erre rándul a te ügyed
ez egy fórum
vannak szabályok