Amibrokerben hol lehet változtatni például, hogy a bollinger más értékekkel szerepeljen, illetve ha leveszem mondjuk az x napos mozgótlagot a képről, zeket hol tudom visszatenni?
Köszönöm
Törölt felhasználó2005. 05. 18. 12:57
Ja bocsi! Akkor nem csesztetlek:-))) Ige n arra én sem tudok jobbat, csak a másolás, meg formázás, meg csere.....
én a kötéslistára írtam, nem a napos adatokra. ha arra van egyszerűbb módszer, mint amit írtam, ne kíméljetek! :)
Törölt felhasználó2005. 05. 18. 12:41
Húúú, Laurion ezt jól megmondtad:-)))) Már a 3. sornál nem vágtam...:-) Na van egyszerűbb: adatletöltés itt a portfolion, lehozod txt-ben és a fájl menüpont mentés máskéntban elmented txt formátumban. Innentő l az ami import wizardját használod, megadva mindent az üres oszlopok skipelve, megatöbbi... Béke
megvan: "portfólión kijelöl, másol, excelben A oszlop széthúz képernyőnyire, beilleszt. A oszlopra adatok/szövegből oszlopok, Tovább, Tovább, felesleges oszlopok kihagyása (változás és forgalom), hasznos oszlopok: árfolyam és dbszám -> adattípust átállít szövegre. A oszlop összehúz. Most jön a lényeg: C és D oszlopba kerültek az árfolyam és dbszám, C és D kijelöl, Szerkesztés/Csere -> Mit keres? , (mármint csak azt kell beírni, hogy: ,) és cseréli a nagy semmire -> Mindet. Ez kiveszi a vesszőket, aztán ha számként kell tovább excelben, akkor vannak még lépések (elég viccesek) ha így elég, mert viszed az adatokat txt-ben grafikonrajzolóba, akkor nem folytatom... :)" . Most folytatom mégis: excelből átmásolod wordpadbe, és mented txtként. ennyi.
next question: honnan szereztek txt.s adatfilet? ha letöltöm innen a pf-ról akkor felismeri hogy a forgalom oszlop a forgalom, a nyitó a nyitó? elég furán hangzik
Burnsie, balról jobbra, fenről lefelé :) vagy éppen Jewish-Arabish style-ban, számomra lényegében egyre megy :)) könnyebbet...! :) A thiren kérdezd vagy a tfen, Maximus, Sap és még páran jobban otthon vannak a részletekben.
De a dátum , miért ilyen 2009 és 2010 et ír ki, ezt fulra nem vágom
Törölt felhasználó2005. 05. 17. 22:17
Na ha már ennyire népszerű az amika:-))) Hogy a túróba olvassátok a következő 3d optimalizálást???? ami így néz ki: per = Optimize("per", 2, 5, 50, 1 ); Level = Optimize("level", 2, 2, 150, 4 ); Buy=Cross( CCI(per), -Level ); Sell = Cross( Level, CCI(per) ); Várom mindenki válaszát mert még én sem tudom, igaz nem is sokat agyaltam rajta.
Import Wizard... Pick files... kipickeled. .. tovább... beállít od amit be kell... (ne felejtsd el separatort helyesen megadni, és no quotation data-t beixelni.) tovább... befejezés... gyönyö rködés a grafikonban...:)
kérdés bizto s lesz , elvégre elég nehéz a használata! Na az első: -Hogy rakod be a txt. adatot a z aimbrokiba, mert az nem tartalmaz Bét adatokat!Ez a legfogosabb kérdés szerintem !Na várom válaszod.....
Amibroker segítő kezdőknek
Előre is köszönöm!