Az nevet, aki utoljára nevet... Most majd az fog, aki tud ülni türelmesen a seggén, de nem fél vásárolni sem, ha kell. Mert hogy ha lassan is, de kell. Viszont arra mindenki készüljön, hogy olyan pénzt fordítson erre a célra, ami tényleg nem fog kelleni "holnap". Nem ezeket a kis csatákat kell megnyerni, hanem hosszú távon is talpon kell tudni maradni. Legalábbis nekem nem pár évre szóló céljaim vannak. Az a helyzet, hogy kevesen fogják ezt anyagilag túlélni, aki viszonylag kevés bukóval megússza, az örülhet. Sokkal nagyobb baj az, hogy ezek közül is nagy százalékban lesznek majd azok, akik a visszaúton nullázzák le magukat. Mert majd ugyanúgy nem hiszik el azt, hogy már felfelé van, mint ahogy éppen azt sem, hogy most még mindig le. Most már nem mernek shortolni, aztán ha elindulunk fel, akkor majd bátran fognak... Magamat sem vonom ki ebből a körből, de épp ezért kimaradok. Viszont ma volt egy jó (jó..?) bővítésem Mol-ban, nem gondoltam, hogy ilyen hamar újra veszek. Én alapvetően azt szeretem, ha van mozgás mindkét irányban, mert akkor lehet kereskedni. De azért ez +/- 5-10% napon belül akár többször nekem továbbra is lutri. Amikor ez véget ér, mert véget fog, még ha jósolni nem is merek, hogy mikor, de szerintem hamarabb, mint gondolnánk, irdatlan mennyiségű pénz lesz partvonalon, ami nagyon gyorsan keres majd helyet magának, szóval szerintem sokkal gyorsabb lesz a felépülés, mint korábban bármikor.
sp500 market cap 22000 mrd...44 hét alatt kivásárolja a FED...szerintem kicsit lebecsülitek a mai QE bejelentéseket...heti 500 milliárd dollárnyi részvényt von el a piacról a FED...ebből csak ma és holnap a teljes sp500 market cap 5%-át...ez rengeteg...EKB továbbra is lóf@sz, de legalább csináltak valamit...FED részéről elkezdődött az amit már hetekkel ezelőtt mondtam...a piac kivásárlása...és akár 1000 vagy 1500 vagy 20000 milliárdra is emelhetik a keretet...
Vartuk az osszeomlast, csak magunk sem biztunk mar benne, mikor megjott...de ez a korona tette fel a koronat, ez volt a triggerek triggere es nem ugy tunik, mintha ez javulni akarna a helyzet.A java csak most jon, nagyon ugy fest...
Délután nekem is az jutott az eszembe, hogy szinte napra pontosan ismétlődik a tavalyi március, csak fordított irányban. Sokan várják a visszapattanást, a nagy felmenetelt a vírushelyzet normalizálódása után, csak azt felejtik el, hogy ha valami feleződött, akkor 100% növekedés kell az eredeti állapothoz való visszatéréshez. Na, ez nem lesz olyan könnyű.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..