köszi.miután az anyagi feltételeket megteremtettem nem lesz annyira nehéz.és mákom van mert még csak 27 vagyok...
beszélgettünk itt tegnap a medvékről,meg a dinnye-tök szüretről,ennek kapcsán hoztam fel a dinnye témát,és nem csak én dinnyéztem be de adtam a medvéknek is... : )
De neked mindig többször kell ajánlani,mire el is hiszed.
De azért büszkeséggel tölt el,hogy néha hallgatsz rám.
Úúúúúúúúúúúúú,ezt most biztos egyből cáfolni fogod mindenki előtt.:-)
fujjj
pesze elkurt egy pizza volt, nem kicsit nagyon
ugyanis abban is az edeset szeretem, ananasszal es barackkal meg kukoricaval meg sajttal
na de mindegy
az olaszrizlinget annyira nem szeretem
froccsot nem iszok
orok slager.. tokaji
ha meghalok ket disznokoi koze temessetek...
(vagy..hmm na jo az egyik lehet klastrom is)
...mindig emelem kalapom, ha valaki tényleg belevág az álmai megvalósításába...és nem csak fejben és szavakban cselekszik, hanem ténylegesen...
...az nagyon nagy dolog...
Mi a bánatnak iszol muskotályos bort?
A cukor úgyis elnyom minden ízt benne.
Boglári borok nevében:
Konyári cabernet sauvignon,
Konyári rose.
Ajánlom figyelmedbe!
jaja
nekem is kene pszichiater... valami jofajta
volt egy akit annyire megijesztettem a katonasagnal hogy azt mondta inkabb ne legyek mar katona ha egy mod van ra... persze en tiltakoztam :) hiszen annyira vagytam arra hogy fogkefevel mossam fel a korletet naponta ketszer mivel mast ugysem lehet csinalni hiszen azt a 10 golyot amit engednek az 1 ev alatt mar az elso heten elovi az emberfia
mondtam mar hogy ultem az an225-osben amivel szekerest vittek afganisztanba?
aszem csak egy ilyen gepunk van es a hulyek pont annyit adtak erte amiert mar egy herkulest is lehet venni (c130) csak mondjuk az a kulonbseg hogy a herkulesbe egy emeleteshaz is befer ebbe meg felegyenesedni nem lehet
persze csak a foldon ultem benne mert felek a repulestol, meg a pilota is meselte hogy mikor odaernek akkor mar igazabol zuhannak arepuloterre mert ugy biztonsagos
na azt en meg nem akarom
bffffrrrr.. lenyomtam egy kis boglari muskotalyost a pizzara
hat .... hmm.. nem az igazi
a muskotalyos talan igen
a boglari borok meg pont olyan felejthetoek mint a BB pezsgo...
bar a csaj regen jo volt a reklamokban...hmm 15 eve..
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)