egyébként ez a ki melyik cég mit mond mindig eléggé sántít nekem.az eq véleménye 1 hónapja:
Immár egy éve tartanak a határidőre történő saját-részvény vásárlások. Az árfolyam mesterséges feltornázása sikerrel járt - a bannfenntesek sikerrel "bekerítették" a részvény piacát.
Valószínűleg ez az a részvény, ahol a legmagasabb a tőkeáttétellel finanszírozott részvények aránya az összes tőzsdei társaságot beleértve. Ezeket a pozíciókat valamikor le is kell zárni, emiatt bármikor esés kezdődhet a piacán. Ezért továbbra is fokozott óvatosságot követel a látszólag töretlenül emelkedő trend.
A cég átláthatatlan, ami látszik, a cég saját részvény vásárlásai tőkeáttétellel, az viszont rendkívül veszélyes. Ezért az ajánlás változatlan: kerüljük a papírt !
és mi lett vele?ezért nem kell nézni,hogy ki mit mond.
az erstés elemzők szerint(nem brokik) kb 3100-3200 ft körüli bázisépítés valószínű,így szinte biztos,hogy nem megyünk 3000 .szerintük.(ma reggel kérdeztem.)
én is kiszálltam, mert túl gyors volt a felhúzás, de ha 3000 Ft felett tud maradni pár napig, akkor pár hét pihenő után mehet tovább, hiszen a vezetőség folyamatosan veszi a határidős piacon...
Félre ne érts, nem jósolgatni akartam. A saját stratégiám szerint, swingre vettem meg, az alakzatból számított céláram ennyi volt, tehát eladtam. Ennyit állítok, nem többet. :)
Én is szívesen látnám az újabb bázisépítést , hátha lesz egy újabb belépési pont.
Azért az elemzők véleményét inkább óvatosan szoktam kezelni. Jobb a saját hibáimat elkövetni, mint másét, nem? :)
Azt hiszem, hogy az lenne a jó, ha most bázis építés kezdődne.De az ár növekedését azt gondolom, nem lehet megmondani. Jó lenne az Erste véleményét is meghallgatni.
én nézem, bár kezdő vagyok a tech. elemzésben. Pár napja tört ki a sokadik bázisból, egyenletesen trendel felfelé. Az én tech. alapon kiszámolt céláramat már teljesítette (3150), most nem tudom, mit fog csinálni. Mehet is még, de elkezdheti az újabb bázis építését is. Várok és figyelem.
"Teljesen tanácstalan voltam eddig is és vagyok az árfolyam megítélése kapcsán...".
Elhiszem, én is az lennék...
Ez a papír a 10 ezres magasságokban is járt (igaz 10 évvel ezelőtt).
Technikailag nézi itt valaki az árfolyamot?
En vettem 2300-on aztan kitettem 2450-en, egy nagyobb esesben, de figyeltem es 2550-nel vettem ujra a mult heten. Eddig bejott. Ha meg lejon 2600 korulre, veszek, itt most nem merek.
pannonplast