a legrosszabb, hogy eddig a pirossal láttam a fejlécet, az volt kiemelve! De a libafos mellett a szöveget látom feketével, az van kiemelve! Szóval aki kitalálta, azt rajzolja körbe a Doszpot Péter....
pedig a zöld megnyugtatja csak gondolom nem a libafoszöld....mint előzőleg tapasztalt versenyzőtársunk asszociatív névvel felruházta ezt a sziporka színt.
baker aki ezeket a színeket kitalálta, annak minden lépését kövesse orbán viktor...estére vibrált a szemem mint az indexlámpa.
Törölt felhasználó2005. 09. 09. 10:55
Ha ezt a Szerkesztőség is elolvassa, én csak egyet kérek: a blue chipek árfolyama késleltetve sem jelenik meg a bal oldali ablakban. Írjátok, hogy csúcsot dönt az OTP, az ablakban meg 8K alatti ár van. Ez így elég snassz. Vissza kéne rakni a késleltetett árfolyamaokat. De nem egy nappal késleltetve.... Üdv Gibi
Van egy topicom, meg jarok ide,stb. V iszont a velemenyem meg mindig abszolute negativ.Ha egyszer jobb volt a regi mint a mostani, a mostani meg tudhat felolem rappelni is, akkor is rosszabb mint a regi.Olyan keveset akarok ide jarni, hogy megkernelekb, szavazzatok majd helyettem is _ - ha lesz ilyen esemeny - egy elegtelennel. :(
Szvsz csak a zöld alapon zölddel van a probléma... meg azzal hogy a narancs, a kék, és a piros, nem igazán passzol (köszönöm, hogy vki leírta helyettem) libaf... színnel... kicsit windows design...>:)))
Már nem azért... de az új hozzászólást így is lehet látni... mondjuk a férfiak elég nagy százaléka piros-zöld színtévesztő ha jól tudom...:))) Lehet ez a gond...:) Egyébként már elhangzott egy párszor, hogy nem ők (akik beírnak) felelnek a színekért, és a portfolio@portfolio. hu címen próbálkozzunk szín ügyben... Ha hétfőig nem történik semmi, én is firkantok valami felháborodott hangú levelet...!!! ...>:)))
Örülnék,ha figyelembe vennék a "szavazatainkat"-v éleményeinket. Termé szetesen a régi mellett voksolok én is. Az tökéletes volt : feltünőek voltak a lényeges és az új hirek, láttam egyből,ha van új hozzászólás egy fórumnál, stb... Nem kell itt árnyalatozni, vissza a régit !
Nem tudom, mi lehet a Mozillával, délelőtt említettem, hogy a site fejlesztése elsősorban Firefox-on, Operán folyik. Explorert a legritkább esetben használunk, javarészt csak ellenőrzésre.
Törölt felhasználó2005. 09. 08. 21:40
még egy szavazat a régi mellett. ez a zöld konkrétan,olyan mint a libaf*s. a drapp ellen nincs kifogásom,de ez a zöld... amúgy tényleg meg lehetne oldani,hogy egyéni színre lehessen szabni. szerintem nem nagy dolog lenne kivitelezni.
Egyetértek a méret tényleg nem változott, nálam legalábbis ugyan akkora (Mozzilla), valószínűleg optikai csalódás, kisebbnek érzitek az új színek miatt... . Azok meg talán majd változnak.
Szavazás az új dizájnról + ötletek