K. DÖME!Szerintem a magyar piacon jelentős külföldi befektetők vannak akiknek az elsődleges támaszpont az USA tőzsdéinek a mozgása. Ezenkívül szerintem a magyar gazdaság fejlődik és más akadája nem lenne a további szárnyalásnak mint az USA tözsdéinek pesszimista mozgása, így ha az USA elkezd stabilabbá válni mi is mehetünk.Ez a növekedés szerintem is veszélyes! Jobban örültem volna ha a Nasdaq is csak 2-3%-ot megy, de így sokkal valószínübb a jövőben is a pénteki pánikhangulat megismétlődése.Holna p: HA USA plusszban zár:Valószínüleg folytatódhat ez a lassu felfele mászás, viszont ha a befektetők úgy látják hogy már a külföldi piacok stabilizálódtak akkor egész nagy növekedés is lehetséges. De mit lehet tenni akkor ha itt a Bef. ilyen ovatossak, kiváróak?Venni! szerintem nincs olyan fundamentális indok ami a további eséseket igazolná se az USA-ban, Magyarországon meg aztán végképp.Az USA egy kicsit megrengette alattunk a földet, de ő is stabilizálódott és ha a befektetők kezdenek egy kicsit nálunk is bátrabbá válni, akkor mi is növekedni fogunk.(Mellesleg: A magyar makrogazdasági adatok kivállóak igy hallottam már olyan feltételezéseket, hogy ha az USA engedi akkor irány a 11000 pont)
Tőzsdeklub