Itt állítólag a topik szerint rendezték a fizetési kötelezettséget.... Hát nem azt írta hogy a BÉT visszahelyezi a normál kereskedésbe? Aztán láss csodát, mégsem......
Én ugyan nem de ránéztem párra ahol tőkehiány volt. Ott1 névérték 18 tőkeemelés 31-én Nord névérték 10 tőkeemelés 24 Set névérték 100 tőkeemelés 259 Itt milyen árfolyamon lenne?
ja bocs még nutex nagyot mehet még akár 500ft ig és hathor ki lesz
Törölt felhasználó2018. 01. 14. 14:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
joki bácsi ahogy nézem a könyvet ,alig maradt elado 100 ig meg felette,hát ha megnyomják lehet ugronk nagyot,1 hét alatt
Törölt felhasználó2018. 01. 14. 14:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
akinek van cége tudja nyugdijt tbt fizetni,aki szerzödéstköt tb vel az is fizetheti de majdnem kétszer annyit,magyarul vannak kiskapuk ,aki meg több 100 milliot nyert mint kimpa meg akárkik azoknak tök mindegy
Törölt felhasználó2018. 01. 14. 14:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
még a nord ,és ha egyszer keg azt lehet felnyomják,ha kijön ,esetleg futurkurva ,de mindegyik jo lesz de max dupláznak amit irtam párat még innen is ötszöröz
szerintem idáig mindegy menyitt nyertünk egy a lényeg est jogerös legyen a többi jön magátol ugyanugy vsepelnél oroszok elfogadják és akkor here vere lesz mind kettöben ,set már sinre lépett,ez a kettö várat még ,estnél elébb lesz hir az tuti
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))